CELEBRITIES

Το έκανε manifest, έγινε πράξη: Η Jennifer Coolidge υποδύεται, επιτέλους, το δελφίνι


Στεφανία Παπαδημητρίου

10 Φεβρουαρίου 2023

Το έκανε manifest, έγινε πράξη: Η Jennifer Coolidge υποδύεται, επιτέλους, το δελφίνι
H απόδειξη πως ναι, όλα είναι δυνατά, αρκεί να το πιστέψεις

Η τελευταία φορά που άξιζε να ασχοληθούμε με το Superbowl ήταν πριν από τρία χρόνια, όταν βρέθηκαν στην ίδια σκηνή Shakira και JLo - γνώμη μου. Έκτοτε, ήταν οριακά αδιάφορο - γνώμη μου, ξανά. Τώρα, όχι απλώς αξίζει να ασχοληθούμε, αλλά να μετρήσουμε αντίστροφα. Γιατί όχι μόνο θα έχει Rihanna, αλλά θα γίνει ο λόγος που, επιτέλους, πραγματοποιείται το όνειρο της μίας, της μοναδικής Jennifer Coolidge. Έφτασε η στιγμή να υποδυθεί τον ρόλο της ζωής της: Ένα δελφίνι.

Δεν είναι αστείο. Πριν από έναν μήνα, όταν βρισκόταν στις Χρυσές Σφαίρες, δημοσιογράφοι τη ρώτησαν ποιος είναι ο ρόλος των ονείρων της. «Πάντα ήθελα να παίξω το δελφίνι, απάντησε χωρίς δισταγμό. Κι επειδή έχουμε χωθεί αρκετά βαθιά στο TikTok για να γνωρίζουμε τη δύναμη του maifest, δε θα έπρεπε να εκπλαγούμε όταν κάποιος όχι απλώς την άκουσε, αλλά αποφάσισε να κάνει το όνειρο αυτό, πραγματικότητα.

Στη νέα διαφήμιση του Super Bowl, λοιπόν, για την e.l.f. Cosmetics, βλέπουμε την Coolidge να χρησιμοποιεί το primer της εταιρείας - να το βάζει, δηλαδή, στο χέρι της, κι έπειτα στο πρόσωπό της. Στη συνέχεια, κοιτά την κάμερα, θαυμάζει τον εαυτό της κι αναφωνεί: «Είναι λες και βγήκα από τη θάλασσα! Σαν δελφίνι! Σαν μωρό δελφίνι!» και, επειδή είναι αυτή που είναι, βγάζει ήχους δελφινιού για μερικά δευτερόλεπτα.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα σκεφτείς πως η ζωή σου είναι μάταιη, πως δυσκολεύεσαι, πως τα πράγματα πηγαίνουν λάθος, σκέψου πως όλα είναι δυνατά, αρκεί να το πιστέψεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.