ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο Τζέιμι Ντόρναν πρωταγωνιστεί στη νέα ανδρική καμπάνια της Loewe fw 2023


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

22 Ιουλίου 2023

Ο Τζέιμι Ντόρναν πρωταγωνιστεί στη νέα ανδρική καμπάνια της Loewe fw 2023
Instagram/jonathan.anderson
Μια καμπάνια που θα θυμόμαστε για χρόνια και όχι μόνο λόγω του Τζέιμι Ντόρναν

Ο Τζόναθαν Άντερσον παρουσίασε τη νέα ανδρική καμπάνια του οίκου Loewe για την fw 2023 συλλογή. Και ποιος περίμενε κάτι άλλο πέρα από τόνους σουρεαλισμού; Κανείς και δικαίως.

Ο creative director της Loewe για ακόμα μια φορά καταφέρνει να βάλει τον οίκο στο επίκεντρο -μην ξεχνάμε πως είναι το #1 hot brand για το 2ο τρίμηνο του 2023- με μια καμπάνια εμπνευσμένη από αναγεννησιακούς πίνακες και έντονες αναφορές στον καλλιτέχνη Ζουλιέν Νιουγέν, μιας και η δουλειά του αποτελεί βασική πηγή έμπνευσης για την fw 2023 ανδρικής συλλογής.

Σε αυτή την καμπάνια είδαμε τον ηθοποιό Τζέιμι Ντόρναν -ναι, από τις 50 αποχρώσεις του γκρι- πιο γοητευτικό από ποτέ, να στριφογυρνάει μια Loewe τσάντα, να παίζει με μια μαργαρίτα και να φωτογραφίζεται από τον Ντέιβιντ Σιμς με ρούχα της συλλογής. Επίσης εκτός από τον Ντόρναν, είδαμε τον τραγουδιστή Ομάρ Απόλο σε ένα σχεδόν μυστικιστικό βίντεο, όπου διαβάζει ένα βιβλίο. Κοινό χαρακτηριστικό των δύο αυτών βίντεο εκτός από τον έκδηλο σουρεαλισμό, είναι η Puzzle Fold tote τσάντα του οίκου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.