ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Τα παπούτσια της Loewe «ζωντανεύουν» στη νέα καμπάνια του οίκου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

11 Απριλίου 2023

Τα παπούτσια της Loewe «ζωντανεύουν» στη νέα καμπάνια του οίκου
Παράξενα μεν, πανέμορφα δε

Ο J.W. Anderson διαπρέπει στο να συνδυάζει επιτυχημένα το luxury με το «παράξενο» και η συλλογή του για την άνοιξη/καλοκαίρι 2023 δεν αποτελεί εξαίρεση.

Τα παπούτσια της συλλογής που είδαμε -και θαυμάσαμε- στην πασαρέλα, κατεβαίνουν από εκεί και πηγαίνουν στα καταστήματα και στα online shops. Φυσικά με την signature σουρεαλιστική αισθητική του, οι γόβες είναι καλυμμένες με μπαλόνια, φυτά ξεπροβάλλουν πάνω σε πέδιλα και μην ξεχνάμε τα chunky clogs.

Τα παπούτσια ζωντανεύουν και γίνονται ο πρωταγωνιστής σε μια ταινία μικρού μήκους, που τη λες και λίγο spooky, όπου βρίσκονται μέσα σε καταιγίδες και σκηνικά που μοιάζουν με rave parties. «Ποια νέα μυστήρια δημιουργούνται από τις μοντέρνες ψευδαισθήσεις, που περιπλανιούνται και τι αποτύπωμα αφήνουν;» είναι γραμμένο σε ένα καρέ της ταινίας, αφήνοντας τους θεατές να φανταστούν πού θα τους πάνε τα παπούτσια της συλλογής.

Δείτε στο παρακάτω video την ταινία μικρού μήκους και δείτε τις φωτογραφίες από την καμπάνια στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.