ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Loewe είναι το #1 hot brand, σύμφωνα με το The Lyst


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

19 Ιουλίου 2023

Η Loewe είναι το #1 hot brand, σύμφωνα με το The Lyst
Instagram/loewe
Ανέβηκε 13 θέσεις και κατέκτησε την κορυφή, μέσα σε 12 μήνες

Και ναι, η Loewe είναι το #1 hot brand! Ο οίκος σκαρφάλωσε για πρώτη φορά το δεύτερο τρίμηνο του 2023 στην πρώτη θέση της λίστας The Lyst με τα πιο hot brands, αφήνοντας πίσω της την Prada και την Versace. Η Loewe έχει μια σταθερή ανοδική πορεία εδώ και 12 μήνες, ανεβαίνοντας 13 θέσεις.

Τα δεδομένα που μάζεψε το The Lyst δείχνουν πως οι αναζητήσεις για την Loewe ανέβηκαν 19% αυτό το τρίμηνο εξαιτιας της «φαντασίας των πελατών, της δημιουργικότητας και της τεχνογνωσίας», όπως αναφέρει το The Lyst.

Η συλλογή του Φάρελ Γουίλιαμς για την Louis Vuitton, την βοήθησε να ανέβει στην 11η θέση, δηλαδή δύο θέσεις πάνω από την προηγούμενη κατάταξη. Ο οίκος Balenciaga, που είχε πέσει από την 1η θέση στα τάρταρα, σκαρφάλωσε στην 16η με πολύ προσπάθεια, μια θέση πιο κάτω δηλαδή από τον Jacquemus.

Τα προϊόντα που έχει η Loewe και στην λίστα με τα πιο hot products είναι δύο, το anagram top στην 1η θέση και η raffia bag στην 4η. Όχι και άσχημα για το ισπανικό brand, που συνεχίζει να μας «παίρνει το μυαλό» σε κάθε πασαρέλα.

Πηγή: WWD

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.