ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η συλλογή της Versace με τη Dua Lipa είναι αυτό ακριβώς που θέλεις για τις καλοκαιρινές σου νύχτες


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

24 Μαΐου 2023

Η συλλογή της Versace με τη Dua Lipa είναι αυτό ακριβώς που θέλεις για τις καλοκαιρινές σου νύχτες
Instagram/versace
Θα μπορούσες να πεις ότι η Barbie συνάντησε τη Versace σε αυτή τη συλλογή, αλλά βγήκε σε καλό

«Η Donatella κι εγώ έχουμε κάνει πολλά μαζί καιρό τώρα, αλλά το να έχω την ευκαιρία να μπω μέσα στο atelier και να γίνω μέλος της ιστορίας του οίκου ήταν πραγματικά συναρπαστικό» ανέφερε η Dua Lipa στη συνέντευξη Τύπου στις Κάννες μερικές ώρες πριν γίνει η παρουσίαση της συλλογής στη Γαλλική Ριβιέρα.

Η αλήθεια είναι ότι ενώ οι περισσότεροι οίκοι μόδας «χρησιμοποιούν» τους celebrities μόνο ως brand ambassadors, η creative director της Versace, Donatella Versace, προσκάλεσε τη διάσημη pop τραγουδίστρια να σχεδιάσουν μαζί μια συλλογή βγαλμένη από τα αρχεία του οίκου. Όπως εξήγησε η Donatella, η Dua Lipa βοήθησε πολύ με τη φρέσκια ματιά της και την πολύτιμη γνώση της γύρω από την Gen-Z και τον τρόπο που αυτή θα ήθελε να φοράει αρχειακά κομμάτια, αλλά με μοντέρνο τρόπο.

Η συλλογή της Dua Lipa για την Versace ονομάζεται «La Vacanza» και φυσικά συνδυάζει signature looks του οίκου, με το στιλ της τραγουδίστριας. Οι πεταλούδες που είδαμε στη συλλογή είναι ένα μοτίβο που συνδέει βαθιά την Dua Lipa με τη Versace, είναι εντελώς Y2K και παιχνιδιάρικη. Τις είδαμε να συνδυάζονται με το polka dot σε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, αλλά και μόνες τους. Sexy διάθεση με bra tops, κορσέδες και mini φορέματα σε απαλό ροζ, λιλά και μαύρο, αλλά και ανέμελη με αέρινα φορέματα και άνετα σακάκια. Μια συλλογή που «φώναζε» ελευθερία και αυτοπεποίθηση με όλο τον ενθουσιασμό της νιότης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.