ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Anne Hathaway είναι το πρόσωπο της νέας Versace Icons συλλογής - Για δυναμικές γυναίκες, από δυναμικές γυναίκες


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

3 Απριλίου 2023

Η Anne Hathaway είναι το πρόσωπο της νέας Versace Icons συλλογής - Για δυναμικές γυναίκες, από δυναμικές γυναίκες
Instagram/versace
Η Anne μοιάζει έτοιμη για το sequel του «Devil wears Prada»

Η διάσημη ηθοποιός Anne Hathaway μας έχει συνηθίσει σε αξιομνημόνευτα red carpet looks με τούλι, δαντέλες και παγιέτες, όπως και σε πολύ in fashion επιλογές σε λιγότερο επίσημες εκδηλώσεις. Είναι όμως και η Anne άνθρωπος και τις αρέσει να έχει μια capsule γκαρνταρόμπα με κλασικά κομμάτια, στην οποία μπορεί να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη.

Και κάπου εδώ μπαίνει η Donatella Versace, η οποία θέλει να κάνει ακριβώς αυτό με την νέα Versace Icons συλλογή της. Πρόκειται για μια συλλογή από βασικά κομμάτια, που βρίσκουμε στην ντουλάπα της σχεδιάστριας, όπως και στις ντουλάπες ισχυρών και δυναμικών γυναικών σαν της Lady Gaga, της Michelle Obama και της Πριγκίπισσας Diana.

Η Donatella διάλεξε μόνη της την Anne Hathaway για το πρόσωπο της καμπάνιας, στην οποία φοράει ένα μπούστο κορσέ με τζιν παντελόνι, ένα ζέρσεϊ φόρεμα με στυσές λεπτομέρειες εμπνευσμένο από την συλλογή ss 1996 και ένα μάλλινο μεσάτο μαύρο κοστούμι βασισμένο στην καθημερινή «στολή» της Donatella.

Η σχεδιάστρια είπε πως η Anne «αγαπά και καταλαβαίνει τα μεγαλειώδη ρούχα» και πως δε θα μπορούσε να ζήσει ποτέ χωρίς μαύρα παντελόνια με σωστό fit.«Όμορφα φτιαγμένα, με τέλεια ραφή. Τόσο άγριο. Μια μικρή υπενθύμιση για το ποιος κάνει κουμάντο»! Η Donatella επίσης είπε πως «Θαυμάζω την Anne διότι είναι μια εξαιρετική καλλιτέχνης, με ισχυρή άποψη για την καριέρα της. Χρησιμοποιεί επίσης την επιρροή της για το κοινό καλό ως Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του Ο.Η.Ε. Είναι μια γυναίκα σύμφωνα με την δική μου καρδιά». Όσο για την Versace γυναίκα που αντιπροσωπεύει η Anne στην Icons συλλογή, η οποία είναι διαθέσιμη απο τις 3/4/2023, η σχεδιάστρια είπε «Είναι λιγάκι επικίνδυνη. Επικίνδυνη, αλλά sexy».

Η ηθοποιός θεωρεί την νέα Versace Icons συλλογή ως edgy, διαχρονική και κομψή. Δεν ήταν όμως μόνο τα ρούχα που έκανα εντύπωση στην Hathaway, αλλά και η γενναιοδωρία, η καλοσύνη και η καρδιά της Donatella. «Αυτή και όλοι μέσα στην οικογένεια της Versace ήταν απίστευτα υποστηρικτικοί και ανοιχτοί. Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι μια Versace γυναίκα» είπε η Anne.

Πηγή: Vogue

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.