ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Versace FW 2023: Η βροχή, τα ταγιέρ και ο Richard Avedon


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

14 Μαρτίου 2023

Versace FW 2023: Η βροχή, τα ταγιέρ και ο Richard Avedon
Versace
Η Donatella έκανε την διαφορά και πήγε το show της στο L.A.

Στο Los Angeles, ως γνωστών, σπάνια βρέχει και αποφάσισε να βρέξει την ημέρα που ήταν προγραμματισμένο το show του οίκου Versace για την fw 2023 συλλογή του. Έτσι η Donatella αναγκάστηκε να μεταθέσει το show τελευταία στιγμή. Αυτό ευτυχώς δεν πτόησε τους διάσημους καλεσμένους, όπως την Dua Lipa, την Miley Cyrus, τον Channing Tatum, την Anne Hathaway, τον Lil Nas X, τον Elton John και την Cher, που ήθελαν να τιμήσουν και να στηρίξουν την φίλη τους Donatella Versace.

Όλη η συλλογή κινήθηκε γύρω από τα mid 90’s και συγκεκριμένα μια φωτογράφιση του Richard Avedon με την Kristen McMenamy, όπου η McMenamy φορούσε ένα κολλητό ταγιέρ με τα χαρακτηριστικά κουμπιά του οίκου. Οπότε το σίγουρο ήταν ότι θα δούμε πολλά LBD ραμμένα στην τελειότητα και φυσικά αρκετά ταγιερ, όπως και έγινε.

Η -κάπως αποκλεισμένη από τα Fashion Weeks- Gigi Hadid άνοιξε το show, η φίλη της Kendall Jenner το έκλεισε και κάπου ενδιάμεσα είδαμε και την Naomi Campbell με το signature περπάτημα της. Τα καθημερινά ρούχα μας άρεσαν περισσότερο, με αποκορύφωμα τα τζιν της συλλογής.

Δείτε τα αγαπημένα μας looks απο την FW 2023 συλλογή του οίκου Versace στην gallery που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.