CELEBRITIES

Shocking news: Οι Kardashian-Jenners μάλλον δε θα παρευρεθούν στο Met Gala 2023


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

10 Μαρτίου 2023

Shocking news: Οι Kardashian-Jenners μάλλον δε θα παρευρεθούν στο Met Gala 2023
splashnews.com
Αυτό και αν είναι βόμβα

Αφήστε ό,τι κάνετε, γιατί τα νέα είναι συνταρακτικά! Υπάρχει πιθανότητα να μην δούμε αυτή τη χρονιά τις Kardashian-Jenners στο Met Gala.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, ούτε ένα μέλος της οικογένειας, δηλαδή η Kim, η Khloé, η Kourtney, η Kylie, η Kendall και η Kris, δεν έχουν καταφέρει να μπουν στην πολυπόθητη λίστα με τους καλεσμένους για το μεγάλο event, το οποίο αποτίει φόρο τιμής στον εκλιπόντα σχεδιαστή μόδας Karl Lagerfeld. Η Vogue δεν έχει σχολιάσει ακόμα το δημοσίευμα, αλλά πηγές αναφέρουν ότι η Anna Wintour σκοπεύει αυτή τη χρονιά να «μικρύνει» κάπως τη λίστα.

Οι οικογένεια είναι από τους πιο πολυσυζητημένος καλεσμένους του event για τα looks τους στο κόκκινο χαλί, από το -δύστυχο- φόρεμα της Marilyn Monroe μέχρι το total TOTAL black look από τον Balenciaga. Πέρυσι ήταν η πρώτη χρονιά που η Khloé και Kourtney παρευρέθηκαν στο Met Gala, ενώ η Kim είναι στη λίστα από το μακρινό 2013.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.