ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Miley Cyrus: Οι πιο ανατρεπτικές αλλαγές που έχει κάνει στα μαλλιά της - Ποια θα τολμούσες;


Ελένη Τσούτση

16 Ιανουαρίου 2023

Miley Cyrus: Οι πιο ανατρεπτικές αλλαγές που έχει κάνει στα μαλλιά της - Ποια θα τολμούσες;
Η Miley Cyrus έχει τολμήσει όσο λίγες να πειραματιστεί με τα μαλλιά της και εμείς δικαίως την αποκαλούμε «hair icon»

Όλες μας έχουμε περάσει από πολλά στάδια με τα μαλλιά μας. Ανάλογα με τις τάσεις, τη ψυχολογία αλλά και τις εποχές δοκιμάζουμε χρώματα και κουρέματα που μας αντιπροσωπεύουν. Το ίδιο και η Miley Cyrus, η οποία με τη πάροδο των χρόνων έχει αλλάξει τόσο το προσωπικό της στιλ – από ένα ρομαντικό κορίτσι σε μια sexy rock γυναίκα – όσο και το στιλ των μαλλιών της.

Πάντα φρόντιζε τα μαλλιά της να είναι βασικό στοιχείο της εμφάνισής της και μάλιστα τα τελευταία χρόνια κατάφερε να δημιουργήσει μερικά signature hair looks.

H Miley είναι ανατρεπτική και αυτό δεν φαίνεται μόνο μέσα από τα μαλλιά της. Πρόσφατα, η ίδια κυκλοφόρησε το νέο της album «Endless Summer Vacation» και το τραγούδι «Flowers» είναι μια αφιέρωση για τον πρώην της, Liam Hemsworth. Η Cyrus ανακαλεί αυτή την τραυματική εμπειρία, θέλοντας να μιλήσει για το πώς τελικά αγάπησε (καλύτερα) τον εαυτό της. Και γιατί σας τα λέμε όλα αυτά γιατί ένας χωρισμός είναι πάντα και μια έμπνευση όχι μόνο για τη μουσική αλλά και τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε στα μαλλιά μας.

Μέσα στη διάρκεια των χρόνων λοιπόν που βρίσκεται στη δημοσιότητα, έχουμε καταγράψει πολλές φορές τη Miley να κάνει τολμηρές αλλαγές στα μαλλιά της όσον αφορά τα κουρέματα. Αντιθέτως, στις αποχρώσεις δεν έχει κάνει κάτι ακραίο, καθώς κινείται σε καστανούς και ξανθούς τόνους.

Δείτε στην παρακάτω gallery όλες τις αλλαγές στα μαλλιά της Miley Cyrus από το 2013 μέχρι σήμερα:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.