ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το μακιγιάζ που θα ανορθώσει το σχήμα των ματιών σoυ


Ελένη Τσούτση

16 Ιανουαρίου 2023

Το μακιγιάζ που θα ανορθώσει το σχήμα των ματιών σoυ
Instagram/ @clickmyworld
Καλό είναι να πειραματιζόμαστε με το μακιγιάζ μας και να δοκιμάζουμε τεχνικές που μπορούν να αναδείξουν το σχήμα των ματιών μας

Για παράδειγμα αν εφαρμόσουμε στις κάτω ρίζες των βλεφάρων μολύβι από την εξωτερική γωνία, μέχρι περίπου τη μέση και το ντεγκραντάρουμε ελαφρώς, με άλλα λόγια το μαλακώσουμε, το σβήσουμε με τη βοήθεια ενός πινέλου ή ακόμα και μίας μπατονέτας και τονίσουμε τις άνω ρίζες των βλεφάρων με τον ίδιο τρόπο, από την εσωτερική, μέχρι την εξωτερική γωνία, το σχήμα των ματιών μας θα αναδειχθεί.

Ανάλογα με το χρώμα των ματιών μας, μπορούμε να επιλέξουμε τη σωστή απόχρωση στο μολύβι.

Αν έχετε πράσινα μάτια το καφέ είναι ιδανικό για εσάς, αντίστοιχα στα καστανά ταιριάζουν τόσο τα γήινα όσο και το πράσινο. Στα μπλε μάτια ιδανικό μολύβι είναι το γκρι αλλά και το βαθύ μπλε και τέλος για τα σκούρα μάτια προτιμήστε bronze ή σκούρο καφέ.

Το μαύρο μολύβι αποτελεί πασπαρτού επιλογή για οποιοδήποτε χρώμα ματιών και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να τονίσετε τις ρίζες των βλεφάρων και στη συνέχεια να το σβήσετε, να το ντεγκραντάρετε με οποιαδήποτε σκιά έχετε δουλέψει στο κινητό βλέφαρο.

Yves Saint Laurent Dessin Du Regard Waterproof Eyeliner Pencil 02

Jenny.Gr

To Dessin Du Regard Waterproof Eyeliner Pencil είναι αδιάβροχο μολύβι ματιών με κρεμώδη υφή για μακιγιάζ που μένει σταθερό έως και 16 ώρες.


Kiko Milano Smart Colour Eyepencil 05 Matte Brown

Jenny.Gr

Η μαλακή και λεία υφή εφαρμόζεται τέλεια στην άνω και κάτω γραμμή κατά μήκος των βλεφάρων καθώς επίσης και στην εσωτερική γραμμή του ματιού.

Crayon Khol Μολύβι Ματιών Lancôme

Jenny.Gr

Ακαταμάχητο και εξαιρετικά ανθεκτικό: Ένα υπέροχο μολύβι ματιών, που διατίθεται σε μια σειρά λαμπερών αποχρώσεων, απίστευτα μαλακό και εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, για αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.