CELEBRITIES

Η Lady Gaga ανέβασε ένα video με την «πρόβα που δεν είδε κανείς» πριν τα Oscars


JTeam

18 Μαρτίου 2023

Η Lady Gaga ανέβασε ένα video με την «πρόβα που δεν είδε κανείς» πριν τα Oscars
splashnews.com
Ένα video που καθηλώνει

Ακόμα και αν δεν της έδωσαν αυτό το πολυπόθητο χρυσό αγαλματάκι, η Lady Gaga κατάφερε να ξεχωρίσει στη σκηνή και στις καρδιές μας -γιατί στο σαμπανιζέ χαλί δεν έδωσε και τον καλύτερο εαυτό της.

Η ερμηνεία της τη βραδιά των Oscars πάνω στη σκηνή άβαφτη, με ένα σκισμένο τζιν και ένα απλό μαύρο t-shirt μας καθήλωσε. Κανείς δεν έμαθε γιατί πήρε αυτή την απόφαση η τραγουδίστρια. Κανείς δεν έμαθε γιατί αποφάσισε να απογυμνωθεί από την glamour πανοπλία της και να ερμηνεύσει ως ο καθημερινός, απλός εαυτός της.

Το «Hold My Hand» από την ταινία «Top Gun: Maverick» είναι ένα εκπληκτικό τραγούδι, και όπως είπε η Gaga λίγο πριν την εμφάνισή της στη σκηνή: «Έγραψα αυτό το τραγούδι με τον φίλο μου BloodPop για την ταινία Top Gun: Maverick στο υπόγειο του στούντιό μου».

Σε μια στιγμή εξομολόγησης συνέχισε:

«Είναι βαθιά προσωπικό για μένα και πιστεύω ότι όλοι χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον. Χρειαζόμαστε άφθονη αγάπη για να πορευτούμε σε αυτήν τη ζωή και μερικές φορές όλοι χρειαζόμαστε έναν ήρωα. Υπάρχουν ήρωες παντού γύρω μας, σε ταπεινά μέρη, αλλά ίσως ανακαλύψετε ότι μπορείτε να γίνετε ο δικός σας ήρωας, ακόμα κι αν νιώθετε κομμάτια μέσα σας»

Εχθές δημοσίευσε ένα video στο TikTok, όπου κάνει πρόβες στο τραγούδι και φορά το Versace που φορούσε στο σαμπανιζέ χαλί, μαζί με το Tiffany & Co. κολιέ. Η λεζάντα του video έγραφε: «Η πρόβα που δεν είδε κανείς. Σας αγαπώ όλους, σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας σε ένα τραγούδι που σημαίνει τόσα πολλά για μένα».

@ladygaga

The rehearsal no one saw. Love you all, thanks for being so supportive of a song that means so much to me ❤️

♬ original sound - ladygaga

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.