CELEBRITIES

Η Μισέλ Φάιφερ ντύθηκε Ελβίρα Χάνκοκ και έκλεψε τα φλας


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

29 Ιανουαρίου 2024

Η Μισέλ Φάιφερ ντύθηκε Ελβίρα Χάνκοκ και έκλεψε τα φλας
Shutterstock
Η ηθοποιός Μισέλ Φάιφερ εμπνεύστηκε από την Ελβίρα Χάνκοκ και μας παρουσίασε ένα σικάτο, updated look στο κόκκινο χαλί του 2024 Environmental Media Association Awards gala

Η διάσημη ηθοποιός Μισέλ Φάιφερ, μετά τη συμμετοχή της στην ταινία ο Σημαδεμένος το 1983, έχει ενσωματώσει στο look της πολλά στοιχεία του χαρακτήρα που ενσάρκωνε, της Ελβίρα Χάνκοκ, η οποία μπορεί να ήταν μια mob wife, αλλά το στιλ της ήταν glam, sophisticated και elegant. Η Φάιφερ επίσης έχει μια αδυναμία στο ανδρόγυνο στιλ και στα κοστούμια, οπότε αν συνδυάσεις αυτά τα δύο, έχεις ένα εντελώς προσωπικό, κομψό στιλ που χαρακτηρίζει την ηθοποιό εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό ακριβώς το προσωπικό της στιλ έβγαλε με τον καλύτερο τρόπο στο gala για τα 2024 Environmental Media Association Awards στο Λος Άντζελες.

Jenny.Gr
Shutterstock

Jenny.Gr

Η Μισέλ Φάιφερ επέλεξε για το κόκκινο χαλί ένα power suit σε λευκό χρώμα, το οποίο μας θύμισε πάρα πολύ ένα παρόμοιο που είχε φορέσει στην ταινία, αλλά πιο updated. Για να γίνει λοιπόν πιο σύγχρονο η ηθοποιός φόρεσε ένα αέρινο wide-leg παντελόνι με μια λευκή camisole με δαντέλα και ένα λευκό μεσάτο σακάκι με ένα κουμπί. Για αξεσουάρ είχε ένα oversized μαύρο clutch, μαύρες μυτερές γόβες και μαργαριταρένια σκουλαρίκια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.