CELEBRITIES

Η Τζένιφερ Γκάρνερ μας αποκαλύπτει το αγαπημένο της ρούχο με ένα διασκεδαστικό Instagram βίντεο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

22 Ιανουαρίου 2024

Η Τζένιφερ Γκάρνερ μας αποκαλύπτει το αγαπημένο της ρούχο με ένα διασκεδαστικό Instagram βίντεο
Shutterstock
Γιατί η Τζένιφερ Γκάρνερ ξέρει πως να περνάει καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω

Είναι γνωστό πως η Τζένιφερ Γκάρνερ έχει πολύ χιούμορ και πως ξέρει πως να δημιουργεί διασκεδαστικά post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τα οποία μας κάνουν να χαμογελάμε με την παιδικότητά της, την πηγαία χαρά της και φυσικά το στιλ της. Το τελευταίο της βίντεο συνόψιζε και τα τρία αυτά χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται η ίδια μέσα στην τεραστίων διαστάσεων ντουλάπα της -ξεκάθαρα τη ζηλεύουμε όλοι με την καλή έννοια- να χορεύει ανάμεσα από αρκετά denim κομμάτια και να μας δείχνει το αγαπημένο της item, την τζιν ολόσωμη φόρμα ή αλλιώς σαλοπέτα. Το βίντεο έχει caption «Ο αγαπημένος μου τύπος γραμμής» και αυτό είναι ολοφάνερο, αφού η Γκάρνερ χορεύει, κινείται άνετα και περνάει καλά μέσα στη σαλοπέτα της. Ευχαριστούμε Τζένιφερ για την χαρούμενη στιγμή και μάλλον τώρα θα θέλουμε να φορέσουμε και εμείς μια άνετη και στιλάτη τζιν σαλοπέτα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.