CELEBRITIES

Η Μπιγιονσέ φόρεσε το απόλυτο 90's trend την παραμονή της Πρωτοχρονιάς


JTeam

2 Ιανουαρίου 2024

Η Μπιγιονσέ φόρεσε το απόλυτο 90's trend την παραμονή της Πρωτοχρονιάς
Instagram/beyonce
Η Μπιγιονσέ μας εξέπληξε όλους με την επιλογή της

Αν ρωτούσαμε «Τι πιστεύεις ότι θα φορέσει η Μπιγιονσέ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς;», θεωρείς ότι η απάντηση που θα περνάμε από τους περισσότερους θα ήταν η σωστή; Φυσικά και όχι. Όλοι περιμέναμε πως η Queen B θα εμφανιζόταν με κάποιο λαμπερό outfit, καλυμμένο με παγιέτες ή έστω ένα βελούδινο dramatic φόρεμα. Για ακόμα μια φορά όμως η ταλαντούχα pop τραγουδίστρια μας «έπιασε στον ύπνο» και μας εξέπληξε με την επιλογή της.

Η Μπιγιονσέ από ότι φαίνεται εκτός του ότι είναι μεγάλη fan της Σερ Χόροβιτς και της ταινίας Clueless, μας ενημερώνει πως το 2024 τo 90’s trend θα φορεθεί πολύ. Η τραγουδίστρια λοιπόν ανάρτησε το NYE look της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram χωρίς κανένα caption και εμείς μείναμε να το χαζεύουμε.

Το πρωτοχρονιάτικο outfit αποτελούνταν από μια tweed καρό mini φούστα με ασημοκλωστή και ασορτί μεσάτο blazer σε συνδυασμό με έναν λευκό κορσέ με διαφάνειες. Η τραγουδίστρια σέταρε ένα ζευγάρι λευκές μυτερές γόβες με δέσιμο στον αστράγαλο και φυσικά edgy λευκά γυαλιά ηλίου. Πώς σου φάνηκε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.