UPDATE

Μπιγιόνσε: Τυλίχθηκε στις φλόγες το πατρικό σπίτι της τραγουδίστριας ανήμερα Χριστουγέννων


JTeam

27 Δεκεμβρίου 2023

Μπιγιόνσε: Τυλίχθηκε στις φλόγες το πατρικό σπίτι της τραγουδίστριας ανήμερα Χριστουγέννων
IG @beyonce
Σύμφωνα με το Houston Chronicle, το σπίτι στο οποίο μεγάλωσε η Μπιγιόνσε ξέσπασε μεγάλη φωτιά

Πρόκειται για το σπίτι στο Χιούστον στο οποίο μεγάλωσε η Μπιγιόνσε και έζησε εκεί μέχρι και τα πέντε της χρόνια. Δυστυχώς όμως, ανήμερα Χριστουγέννων ξέσπασε πυρκαγιά στο συγκεκριμένο σπίτι τα ξημερώματα της Δευτέρας. Η πυροσβεστική έφτασε άμεσα στο σπίτι που ανήκει στην οικογένεια της Μπιγιόνσε και σύμφωνα με τον διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Χιούστον Τζάστιν Μπαρνς, περιορίστηκε μέσα σε 10 λεπτά.

Το FOX 26 Houston, αναφέρει ότι στο διώροφο σπίτι έμενε ένα ζευγάρι με τα δυο τους παιδιά και κατάφερε να διαφύγει με ασφάλεια, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί.


Η οικογένεια της διάσημης τραγουδίστριας αγόρασε το σπίτι το 1982 και το ακίνητο αποτελεί ορόσημο για την περιοχή καθώς χτίστηκε το 1946. Υπενθυμίζεται ότι όταν η Μπιγιόνσε βρέθηκε στην πόλη τον Σεπτέμβριο για την παγκόσμια περιοδεία της «Renaissance World Tour», εθεάθη να φωτογραφίζει το συγκεκριμένο οίκημα. Διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και αντίστοιχα μπάνια. Το 2019 ήταν η τελευταία φορά που πουλήθηκε και βρίσκεται στη γνωστή γειτονιά Riverside Terrace.

Όσο για την Μπιγιόνσε, αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Βραζιλία, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας της, «Renaissance: A Film by Beyoncé».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΑΠΕ - ΜΠΕ