CELEBRITIES

Μπιγιόνσε: Τόλμησε το Pant-less trend με 2.500€ εσώρουχο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

19 Δεκεμβρίου 2023

Μπιγιόνσε: Τόλμησε το Pant-less trend με 2.500€ εσώρουχο
Instagram/beyonce
Αν κάποια μπορεί να κάνει το Pant-less look τόσο glamour, τότε αυτή είναι μόνο η Μπιγιονσέ

Προφανώς και η Μπιγιόνσε είναι fashion icon, ένα από τα μεγαλύτερα fashion icons. Η Queen B σπάνια θα ακολουθήσει τις ήδη υπάρχουσες τάσεις, περισσότερο δημιουργεί καινούργιες. Υπάρχουν όμως μερικά trends, που είναι τόσο ιδιαίτερα και τόσο cool, που ακόμα η Μπιγιονσέ θέλει να τα δοκιμάσει, πάντα με τον δικό της διαφορετικό τρόπο.

Ο λόγος για το τεράστιο trend που θέλει να βγαίνεις έξω από το σπίτι σου χωρίς παντελόνι, δηλαδή μόνο με το εσώρουχο, το γνωστό πλέον Pant-less look. Ήδη το έχουν αγκαλιάσει πολλές celebrities, όπως Χέιλι Μπίμπερ, η Κένταλ Τζένερ και η Γκουίνεθ Πάλτροου. Η Μπιγιονσέ όμως το έκανε με το δικό της απαράμιλλο στιλ, με πολλές δόσεις λάμψεις και τόνους glamour.

Το sparkly σαμπανί ψηλόμεσο εσώρουχο -το οποίο κοστίζει 2.500€ και είναι του οίκου Prada- συνδυάστηκε με ένα ημιδιάφανο κολλητό ζιβάγκο σε off-white τόνους, το οποίο άφηνε τον στηθόδεσμό της να διαγράφεται. Φυσικά και η star δε θα μπορούσε να μην προσθέσει και μια dramatic πινελιά, όπως αυτή της oversized γκρι γούνας. Ναι, φόρεσε καλσόν στο χρώμα του δέρματος -άλλη μια ανερχόμενη τάση- και τα παπούτσια τα «άφησε ήσυχα», διαλέγοντας off-white μυτερές γόβες. Εορταστικό, updated και πολύ cool look. Όταν λέμε ότι η Queen B ξέρει, ξέρει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.