ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Μπιγιονσέ: Πιο hot από ποτέ στα 42α γενέθλιά της - Με total Versace look


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

6 Σεπτεμβρίου 2023

Μπιγιονσέ: Πιο hot από ποτέ στα 42α γενέθλιά της - Με total Versace look
Instagram/beyonce
Όταν η Μπιγιονσέ αποφασίζει να κάνει εντύπωση, τότε είναι μονόδρομος

Εχθές η Queen B, η κατά κόσμον Μπιγιονσέ, γιόρτασε τα γενέθλιά της με την όποια μεγαλοπρέπεια της αρμόζει. Πώς; Μα φυσικά κάνοντας αυτό για το οποίο γεννήθηκε, να τραγουδάει. Η Μπι πέρασε τα 42α γενέθλιά της τραγουδώντας σε ένα ακόμα sold-out show του Renaissance World Tour της στο SoFi Stadium in Inglewood, στην Καλιφόρνια.

Βέβαια από το συγκεκριμένο show δεν έλειψαν οι δικοί της καλεσμένοι, όπως η Κιμ Καρντάσιαν, η Κάιλι Τζέννερ, ο Τιμοτέ Σαλαμέ, η Μέγκαν Μαρκλ και αρκετοί ακόμα. Η βασίλισσα δεν απογοήτευσε κανέναν με την επιλογή των εορταστικών της look από διάσημους οίκους μόδας, όπως Versace, Gucci, Givenchy, Agent Provocateur και άλλους. Φυσικά σε όλο αυτό το tour μας παρουσίασε εξαιρετικά εμπνευσμένα outfits, οπότε ήμασταν σίγουροι ότι στα γενέθλιά της θα ανέβαζε τον πήχη όσο πάει.

Το look όμως που έκλεψε τη βραδιά και άφησε με το στόμα ανοιχτό όλους τους παρευρισκόμενους και στη συνέχεια εμάς που το είδαμε, ήταν το look που σχεδίασε η Ντονατέλα Βερσάτσε. Μπλε και χρυσό, με το κλασικό print του οίκου σε όλο -μα όλο- το σύνολο. Ένα micro-mini φόρεμα, με ένα διάφανο μπλουζάκι από μέσα -φυσικά με το print- το οποίο τελειώνει σε γάντι και έχει στον λαιμό μερικούς κρυστάλλους για τη λάμψη. Το fashion icon όμως και η σχεδιάστρια που ξέρει πως να κάνει εντύπωση, δεν αρκέστηκαν σε αυτά, αλλά συνδύασαν ένα καπέλο με τεράστιο γείσο, over-the-knee μπότες -ναι, στο ίδιο print- και κοσμήματα σε χρυσούς τόνους.

Ο οίκος Versace ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφίες από το κοστούμι της Μπιγιονσέ με λεπτομέρειες για την κατασκευή του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.