ΣΤΙΛ

Η Beyoncé αποδεικνύει (ξανά) γιατί θεωρείται θρυλικό fashion icon


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

20 Ιουνίου 2023

Η Beyoncé αποδεικνύει (ξανά) γιατί θεωρείται θρυλικό fashion icon
Instagram/irisvanherpen
Όταν η Beyoncé φοράει Iris van Herpen, τότε το αποτέλεσμα μόνο «συγκλό» μπορεί να είναι

Όταν η Beyoncé αποφασίζει να κάνει World Tour, τότε είμαστε σίγουροι πως σε κάθε της live θα μένουμε με το στόμα ανοιχτό. Εκτός από την υπέροχη φωνή, τα εκπληκτικά χορευτικά και την απίστευτη σκηνική παρουσία, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε τα συγκλονιστικά κοστούμια που φοράει πάνω στη σκηνή.

Στο τελευταίο της live στο Άμστερνταμ η Queen B εμφανίστηκε στο stage με ένα custom made κοστούμι από την ταλαντούχα σχεδιάστρια Iris van Herpen, γνωστή για την απόκοσμη αισθητική της και την μοναδική δεξιοτεχνία της. Το Heliosphere look κατασκευάστηκε από 12 άτομα στο atelier της Iris van Herpen, μεταξύ τους και ο Έλληνας Στέφανος Χρυσάφης, ενώ για την ολοκλήρωσή του χρειάστηκαν πάνω από 700 ώρες.

Η κατασκευή σίγουρα δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Περίπου χίλια κομμάτια δημιουργήθηκαν μέσω 3D printer από την χύτευση ασημιού και σιλικόνης. Κάθε κομμάτι ράφτηκε στο χέρι πάνω σε ένα διάφανο τούλι για να δημιουργηθεί το αριστούργημα που απολαύσαμε.

Στο παρακάτω βίντεο μπορούμε να δούμε και μια πρώιμη εκδοχή του Heliosphere look, το οποίο στη συνέχεια προσαρμόστηκε.

Δείτε στο παρακάτω gallery την συλλογή της Iris van Herpen για την SPRING 2023 COUTURE!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.