ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Grammys 2024: Το κόκκινο χαλί «πήρε φωτιά» - Οι 10 πιο καλοντυμένοι της βραδιάς


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

5 Φεβρουαρίου 2024

Grammys 2024: Το κόκκινο χαλί «πήρε φωτιά» - Οι 10 πιο καλοντυμένοι της βραδιάς
Οι πιο καλοντυμένοι των Grammy Awards 2024 που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί

Για ακόμα μια χρονιά η μουσική βιομηχανία βράβευσε τους καλύτερούς της σε μια ετήσια εκδήλωση, που δεν είναι άλλη από τα πολύ γνωστά Grammy Awards. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην Crypto.com Arena του Λος Άντζελες με παρουσιαστή τον υπέροχο Τρέβορ Νόα, κωμικό και πρώην παρουσιαστή του «The Daily Show». Πριν μπουν στον χώρο, όμως, οι καλεσμένοι περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, χαρίζοντάς μας μερικές στιγμές θαυμασμού αλλά και αμηχανίας με τα looks που επέλεξαν. Ας δούμε στην παρακάτω λίστα ποιοι 10 ήταν για εμας οι πιο καλοντυμένοι της βραδιάς!

1. Η Σελίν Ντιόν εμφανίστηκε στο event και μοίρασε χαμόγελα. Η διάσημη τραγουδίστρια επέλεξε ένα Valentino Couture look από την ss24 συλλογή του και κοσμήματα από τον οίκο Tiffany & Co.

Jenny.Gr

Σελίν Ντιόν

GETTY IMAGES

2. Η Βικτόρια Μονέ έφυγε από τα Grammy 2024 με 3 βραβεία. Η επιλογή του custom Atelier Versace φορέματος στο χρώμα της σκουριάς ήταν από τις καλύτερες στο κόκκινο χαλί.

Jenny.Gr

Βικτόρια Μονέ

GETTY IMAGES

3. Η Κριστίνα Αγκιλέρα ανέβηκε στη σκηνή και μας είχε λείψει - η αλήθεια να λέγεται. Το icon των 00's φόρεσε ένα γαλάζιο maxi φόρεμα, σε minimal γραμμή από τη Standing Ground ss24.

Jenny.Gr

Κριστίνα Αγκιλέρα

GETTY IMAGES

4. Η Κάρολαιν Πόλακεκ επέλεξε ένα vintage look με κεντρικό κομμάτι το dramatic Olivier Theyskens φόρεμα της fw98 συλλογής.

Jenny.Gr

Καρολάιν Πόλακεκ

GETTY IMAGES

5. Η Κόι Λιρέι «αγκάλιασε» το no-pants trend και φόρεσε ένα κομμάτι του οίκου Saint Laurent από την ss19 συλλογή του.

Jenny.Gr

Κόι Λιρέι

Shutterstock

6. Η Τέιλορ Σουίφτ γράφοντας ιστορία, για ακόμα μια φορά, περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ένα κατάλευκο custom Schiaparelli, μαύρα opera γάντια και πολλά κοσμήματα.

Jenny.Gr

Τέιλορ Σουίφτ

GETTY IMAGES

7. Η Τζανέλ Μονά μας εντυπωσίασε με το κλασικό, αλλά πολύ glam look custom Armani Prive look της.

Jenny.Gr

Τζανέλ Μονά

GETTY IMAGES

8. Η Doja Cat - η πιο καλοντυμένη της βραδιάς για εμάς- έκλεψε τα φλας με το τολμηρό, sexy, νεανικό και extra cool look της από την Dilara Findikoglu. Μπράβο για το styling!

Jenny.Gr

Doja Cat

Shutterstock

9. Η Ντούα Λίπα μεταμορφώθηκε σε disco queen με το custom Courreges φόρεμά της και τα Tiffany & Co. κοσμήματά της.

Jenny.Gr

Ντούα Λίπα

Shutterstock

10. Η Άλεξ Ρίτσι μετά την περιπέτεια της υγείας της, περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ένα σμαραγδί look που μας άρεσε πολύ.

Jenny.Gr

Άλεξ Ρίτσι

GETTY IMAGES

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.