ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Ένα μήνυμα για την αληθινή ομορφιά


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

8 Μαρτίου 2024

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Ένα μήνυμα για την αληθινή ομορφιά
Freepik
Η αληθινή ομορφιά είναι πηγή αυτοπεποίθησης και δύναμης, για κάθε γυναίκα

Κάθε χρόνο, την 8η Μαρτίου, γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για όλες εμάς τις γυναίκες που για χρόνια, καθημερινά, ερχόμαστε αντιμέτωπες με στερεότυπα που έχει «σχεδιάσει» η κοινωνία, αλλά και η βιομηχανία της μόδας και της ομορφιάς για εμάς, χωρίς εμάς.

Στερεότυπα που οδηγούν στην «αιώνια αναζήτηση της τελειότητας». Μιας «τελειότητας» που στην πραγματικότητα δεν μπορεί να «χωρέσει» μέσα σε κουτάκια και πρότυπα, γιατί «τέλειο» σημαίνει αληθινό και αυτό σίγουρα δεν αντιγράφεται και δεν «εγκλωβίζεται». Έτσι λοιπόν, η σημερινή μέρα μας δίνει την ευκαιρία να τιμήσουμε την αληθινή ομορφιά και τη δύναμή μας.

Jenny.Gr
Freepik

Σε αυτό, έχουμε πιστό μας σύμμαχο το Dove, που όπως αποδεικνύει αδιάκοπτα όλα αυτά τα χρόνια, αγκαλιάζει τη μοναδικότητα και την ξεχωριστή «τελειότητα» κάθεμιας σε όλο τον κόσμο σήμερα, αλλά και κάθε ημέρα. Μέσα από κάθε καμπάνια του ή δράση, το Dove μεταμορφώνει την έννοια της ομορφιάς από πηγή άγχους σε πηγή αυτοπεποίθησης, γιατί απλά «πρωταγωνίστριες» είμαστε όλες εμείς οι αληθινά όμορφες γυναίκες της καθημερινότητας και όχι τα «φίλτρα» που μας επιβάλλονται από τα social media και την κοινωνία. Για τον σκοπό αυτό, το Dove έχει δημιουργήσει και το Dove Self Esteem Project. Μια πρωτοβουλία που, για περισσότερα από 10 χρόνια, αποτελεί καθοριστικό μέρος της αποστολής του για την προώθηση της αυτοεκτίμησης και της θετικής εικόνας του σώματος στα νέα κορίτσια παγκοσμίως, ενάντια σε όλα όσα βλέπουν στο διαδίκτυο και ενδεχομένως επηρεάζονται αρνητικά.

Με αφορμή τη φετινή Ημέρα της Γυναίκας, το Dove μας υπενθυμίζει να αγκαλιάζουμε κάθε ημέρα την αληθινή μας ομορφιά, χωρίς να υπακούμε σε κανόνες. Για αυτό, καλεί όλες μας να μην ξεχνάμε ποτέ να νιώθουμε όμορφες, δυνατές και με αυτοπεποίθηση!

Μπορείς να βρεις τον Οδηγό Αυτοπεποίθησης εδώ.

Jenny.Gr


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.