ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Ο οίκος Augustinus Bader παρουσιάζει το The Geranium Rose Body Oil µε TFC8®


JTeam

11 Μαρτίου 2024

Ο οίκος Augustinus Bader παρουσιάζει το The Geranium Rose Body Oil µε TFC8®
O βραβευμένος οίκος πολυτελούς περιποίησης Augustinus Bader, παρουσιάζει το υψηλής απόδοσης προϊόν για τη φροντίδα του σώματος The Geranium Rose Body Oil

Ένα έλαιο άμεσης απορρόφησης που έχει σχεδιαστεί για να ενυδατώνει σε βάθος, να θρέφει, να συσφίγγει και να χαρίζει απαλότητα στην επιδερμίδα, προσφέροντας ορατά αποτελέσματα. Η σύνθεσή του αποτελείται από φυσικό γεράνι και τριαντάφυλλο που προσφέρουν ξεκούραση και ενυδάτωση, με το δραστικό σύμπλεγμα TFC8®.

THE GERANIUM ROSE BODY OIL

«Το έλαιο σώματος The Geranium Rose Body Oil µε TFC8® προφυλάσσει την ακεραιότητα της επιδερμίδας και, παράλληλα, υποστηρίζει τις φυσικές διαδικασίες ανανέωσής του. Η υψηλής δραστικότητας σύνθεση θρέφει σε βάθος και ενυδατώνει, µε στόχο τη λεία, απαλή και σφικτή δομή του δέρματος. Το έλαιο περιλαμβάνει φυσικό γεράνι και τριαντάφυλλο που καταπραΰνουν και ηρεμούν την επιδερμίδα.» - Professor Augustinus Bader

ΒΑΣΙΚΑ ΟΦΕΛΗ

  • Βοηθά στη μείωση της εμφάνισης κυτταρίτιδας, ραγάδων και δυσχρωμιών για πιο απαλή, λεία και σφριγηλή επιδερμίδα µε ομοιόμορφη υφή.
  • Ενυδατώνει, θρέφει και επανορθώνει άμεσα χάρη στη σύνθεση καταπραϋντικών φυτικών στοιχείων.
  • Βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, κάνοντάς την σφριγηλή.
  • Υποστηρίζει τη λειτουργία του επιδερμικού φραγμού και προλαμβάνει τη διαδερμική απώλεια νερού (TEWL), διατηρώντας την επιδερμίδα απαλή, γεμάτη και ελαστική.
  • Τα αντιοξειδωτικά προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες και τις περιβαλλοντικές επιθέσεις.
  • Μεταξένια και ελαφριά υφή που δεν αφήνει αίσθηση λιπαρότητας, ενώ η σύνθεσή του είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας.
Jenny.Gr

ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

TFC8® Trigger Factor Complex TFC™: Ένα αποκλειστικό μείγμα φυσικών αμινοξέων, βιταμινών υψηλής ποιότητας και πεπτιδίων που μεταμορφώνει τις ισχυρές συνθέσεις μας σε πιο έξυπνη, προσαρμοστική περιποίηση της επιδερμίδας ικανή να αντιμετωπίσει εξατομικευμένα προβλήματα.

Μείγμα αιθέριων ελαίων από Γεράνι & Τριαντάφυλλο: Τα αιθέρια έλαια Γερανιού και Τριαντάφυλλου είναι γνωστό ότι βοηθούν στην ξεκούραση και διαθέτουν καταπραϋντική δράση.

Ελαιόλαδο: Δημιουργημένο από ώριμες ελιές. Πλούσιο, καταπραϋντικό και γεμάτο με θρεπτικά λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε για να δώσει στο δέρμα απαλή, ελαστική, φωτεινή όψη και αίσθηση.

Έλαιο Argan: Το απόσταγμα από καρύδι argan δημιουργεί ένα θρεπτικό έλαιο, γεμάτο με απαραίτητα λιπαρά οξέα. Λειτουργεί για να βοηθήσει στην αναδόμηση του υδρολιπιδικού φιλμ του δέρματος και στην πρόληψη της επιδερμικής απώλειας νερού (TEWL).

Βιταμίνη Ε: Ένα ισχυρό, αναζωογονητικό μαλακτικό συστατικό για την επιδερμίδα. Η πιο βιοδραστική μορφή της βιταμίνης Ε, είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην υποστήριξη της λειτουργίας του φραγμού και στη βοήθεια προστασίας της επιδερμίδας από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Σχεδιασμένο για όλους τους τύπους επιδερμίδας

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

∆οκιµές χρηστών έχουν αποδείξει πρωτοφανή και ορατά αποτελέσματα των φυσικών προϊόντων υψηλής απόδοσης Augustinus Bader. Αποτελέσματα δοκιμής χρηστών**
Το 100% συμφωνεί ότι το προϊόν θρέφει την επιδερμίδα και αναπληρώνει τα επίπεδα υγρασίας.
Το 100% συμφωνεί ότι η υφή της επιδερμίδας βελτιώνεται σημαντικά.
Το 94% συμφωνεί ότι μειώνεται ορατά η εμφάνιση της κυτταρίτιδας.
Το 92% συμφωνεί ότι μειώνεται η όψη των ραγάδων.
**ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ∆ΟΚΙΜΗΣ. Σε μελέτη καταναλωτών σε διάρκεια 12 εβδομάδων µε 55 συμμετέχοντες.

Jenny.Gr


Κάντε απαλό μασάζ σε καθαρό, στεγνό δέρμα όπως επιθυμείτε για λεία και ελαστική επιδερμίδα με λάμψη, από το λαιμό μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών.

Με το δραστικό σύμπλεγμα TFC8®

Βασισμένο σε περισσότερα από 30 χρόνια έρευνας και καινοτομίας, το TFC8®, Trigger Factor Complex TFC™, είναι η αποκλειστική τεχνολογία ανανέωσης των κυττάρων που υπάρχει στα φυσικά προϊόντα Augustinus Bader για τη φροντίδα του δέρματος και των μαλλιών.

Με ισχυρές βιταμίνες, λιπίδια και συγκεκριμένα πεπτίδια υψηλής απόδοσης, το TFC8 μεταφέρει ένα πλήθος βασικών θρεπτικών συστατικών στην καρδιά των κυττάρων συμβάλλοντας στην ανανέωσή τους, καταπολεμώντας τα σημάδια γήρανσης και τη φθορά και διασφαλίζοντας την καλύτερη υγεία του δέρματος και των μαλλιών.

Φυσική σύνθεση. Με γνώμονα τη βιωσιμότητα.

Το έλαιο σώματος The Geranium Rose Body Oil έχει καθαρή, φυσική σύνθεση, χωρίς συνθετικό άρωμα. Τα προϊόντα φροντίδας σώματος Augustinus Bader περιέχουν στη σύνθεσή τους εξαιρετικά αποτελεσματικά φυτικά στοιχεία βιώσιμης προέλευσης και βιολογικά τροποποιημένα φυσικά δραστικά συστατικά, όταν είναι δυνατό, προκειμένου να μειώνεται ο αντίκτυπος στο περιβάλλον.

Το έλαιο σώματος The Geranium Rose Body Oil περιέχεται σε πλήρως ανακυκλώσιμη γυάλινη συσκευασία. Το χάρτινο κουτί, το εσωτερικό ένθετο στη συσκευασία και το φυλλάδιο είναι 100% ανακυκλώσιμα. Το χάρτινο κουτί έχει πιστοποίηση FSC.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.