ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Gentleman Society Extrême: Ανακάλυψε το νέο ανδρικό άρωμα του οίκου Givenchy


JTeam

15 Μαρτίου 2024

Gentleman Society Extrême: Ανακάλυψε το νέο ανδρικό άρωμα του οίκου Givenchy
Gentleman Society is a state of mind, not a place.

Έναν χρόνο μετά από το επιτυχημένο λανσάρισμα του Gentleman Society, ο οίκος Givenchy επαναπροσδιορίζει τους κανόνες της αρρενωπότητας, λανσάροντας το Gentleman Society Extrême.

Το νέο Gentleman Society Extrême ενσαρκώνει με έναν πολύ γλαφυρό τρόπο τον σύγχρονο Gentleman, ο οποίος τολμά να απελευθερωθεί από τα κοινωνικά στερεότυπα. Η κοινωνία των σύγχρονων Gentlemen αποτελείται από άντρες που δεν φοβούνται να αναθεωρήσουν τους κανόνες, αλλά παράλληλα να μείνουν πιστοί στις βασικές αξίες του σεβασμού, της φροντίδας και της προσφοράς. Απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να ζήσουν έντονα, χωρίς δισταγμούς και περιορισμούς.

Jenny.Gr

Οι νότες κορυφής του φασκόμηλου συγχωνεύονται με το αιθέριο έλαιο μέντας δημιουργώντας μια εντυπωσιακή έκρηξη φρεσκάδας, που έρχεται σε αντίθεση με τη ζωντάνια του μοσχοκάρυδου. Στην καρδιά της σύνθεσης πλάι στο βέτιβερ και το νάρκισσο προστίθεται ο καφές Αιθιοπίας, δίνοντας την απαραίτητη ζεστασιά στο άρωμα. Η αισθησιακή βανίλια λιώνει με αποστάγματα σανταλόξυλου και κέδρου για να δημιουργήσουν την πιο εθιστική βάση.

Jenny.Gr

Το μπουκάλι Gentleman Society Eau de Parfum Extrême διατηρεί την αισθητική του αρχικού Eau de Parfum: ισχυρές, κομψές γραμμές, μαύρο εσωτερικό χρώμα και minimal καπάκι. Το κουτί είναι σχεδιασμένο με μαύρο χρώμα και πλαισιώνεται από γκρι πινελιές – ο καθρεπτισμός του αρχικού Gentleman Society Eau de Parfum.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.