ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Sisley Paris: H Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge διατίθεται σε νέα, πολυτελή υφή


JTeam

19 Μαρτίου 2024

Sisley Paris: H Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge διατίθεται σε νέα, πολυτελή υφή
Η Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge δημιουργήθηκε για να προσφέρει εξειδικευμένη αντιγήρανση σε άνδρες και γυναίκες, συνδυάζοντας τα οφέλη της φυτοκοσμετολογίας με τη μοναδική μας τεχνογνωσία Sisley Paris στη φυσιολογία της επιδερμίδας

Η Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge κυκλοφορεί τώρα και σε νέα ελαφριά υφή gel. Ιδανική για μικτές και λιπαρές επιδερμίδες ή και για ζεστά και υγρά κλίματα. Η Sisleÿa L’Intégral Anti Âge Fresh Gel Cream είναι για όσους αναζητούν τα ισχυρά οφέλη της Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge σε μια φρέσκια, ελαφριά υφή, είτε λόγω του τύπου της επιδερμίδας τους είτε απλά λόγω προτίμησης.

Jenny.Gr

Η Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge Fresh Gel Cream προσδίδει μια άμεση αίσθηση φρεσκάδας, με την ελαφριά, μη λιπαρή σύνθεσή της να δημιουργεί μια βελούδινη και ανανεωμένη εμφάνιση στην επιδερμίδα, ενώ καταπολεμά όλα τα είδη γήρανσης: της γενετικής, της περιβαλλοντικής αλλά και της συμπεριφορικής, αυτής δηλαδή που σχετίζεται με τον τρόπο ζωής.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.