ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Supersonic Nural: Το πιο «έξυπνο» πιστολάκι μαλλιών της Dyson για πιο υγιές τριχωτό κεφαλής και υγιή μαλλιά


JTeam

19 Μαρτίου 2024

Supersonic Nural: Το πιο «έξυπνο» πιστολάκι μαλλιών της Dyson για πιο υγιές τριχωτό κεφαλής και υγιή μαλλιά
Η έξυπνη και αυτόματη τεχνολογία αισθητήρων Nural™ προστατεύει το τριχωτό της κεφαλής και ενισχύει τη φυσική λάμψη των μαλλιών. Γρήγορο και ‘έξυπνο’ στέγνωμα χωρίς να προκαλείται ζημιά από τη θερμότητα για όλους τους τύπους μαλλιών

Σεούλ, Νότια Κορέα, 18.03.24

Ο James Dyson παρουσίασε το πιστολάκι μαλλιών Supersonic Nural™ που είναι το πιο έξυπνο πιστολάκι μαλλιών με νέα τεχνολογία αισθητήρων κατά τη διάρκεια του παγκόσμιου λανσαρίσματος στη Σεούλ, της Νότιας Κορέας.

Όπως ανέφερε ο James Dyson Founder and Chief Engineer «Αν είστε σε θέση να περιορίσετε τη θερμική βλάβη, μπορείτε να έχετε ένα πιο υγιές τριχωτό της κεφαλής- και πιο υγιή μαλλιά. Το νέο μας Supersonic NuralTM διαθέτει flight sensor, ο οποίος αναγνωρίζει το κεφάλι σας και μειώνει τη θερμότητα καθώς πλησιάζει τα μαλλιά σας, αποτρέποντας τη θερμική βλάβη τόσο στο τριχωτό της κεφαλής όσο και στα μαλλιά σας. Η καινοτομία προκύπτει μόνο από την επένδυση στην έρευνα και την ανάπτυξη. Η εμμονή μας να κατανοήσουμε πραγματικά τη ρίζα του προβλήματος συνεχίζεται, καθώς δημιουργούμε μερικά από τα πιο εξελιγμένα εργαστήρια μαλλιών στον κόσμο».

Το πιο πρόσφατο εργαλείο styling της Dyson είναι εξοπλισμένο με μια νέα λειτουργία προστασίας του τριχωτού της κεφαλής, η οποία χρησιμοποιεί ένα δίκτυο αισθητήρων Nural™ που μειώνει αυτόματα τη θερμότητα καθώς πλησιάζει το κεφάλι σας και βοηθάει στην προστασία του τριχωτού της κεφαλής σας από ζημιά που μπορεί να προκληθεί από υπερβολική θερμότητα. Οι αισθητήρες βελτιώνουν επίσης την εμπειρία styling, ενισχύουν τη λάμψη των μαλλιών και αποτρέπουν τη ζημιά από τη θερμότητα. Τα νέα και βελτιωμένα εξαρτήματα που απευθύνονται σε όλους τους τύπους μαλλιών είναι εξοπλισμένα με σύστημα αναγνώρισης, αντιλαμβάνονται τις προτιμήσεις styling του χρήστη και απλοποιούν τη ρουτίνα του για γρήγορο υγιές στέγνωμα χωρίς ακραία θερμότητα.

Jenny.Gr

Αισθητήρες Nural™ για πρόσθετη ‘ευφυΐα’

Οι νέοι αισθητήρες Nural™ της Dyson ενεργοποιούν τη λειτουργία προστασίας του τριχωτού της κεφαλής, την ‘εκμάθηση’ εξαρτημάτων και την ανίχνευση παύσης - όλα αυτά συμβάλλουν στο να γίνει το styling πιο εύκολο.

  • Η λειτουργία προστασίας τριχωτού της κεφαλής εξασφαλίζει την υγεία του τριχωτού της κεφαλής: Σε αυτή τη λειτουργία, όταν το πιστολάκι πλησιάζει τα μαλλιά, η θερμότητα μειώνεται αυτόματα στους 55°C δηλαδή στη βέλτιστη θερμοκρασία για το τριχωτό της κεφαλής και εξασφαλίζει γρήγορο στέγνωμα. O flight sensor το επιτρέπει αυτό, προβάλλοντας μια αόρατη υπέρυθρη ακτίνα για να μετρήσει την απόσταση μεταξύ του μηχανήματος και των μαλλιών σας.
  • Ο φωτισμός της κάψουλας αλλάζει χρώμα για να δείξει τη ρύθμιση θερμότητας: Όταν βρίσκεστε σε λειτουργία προστασίας του τριχωτού της κεφαλής, αυτή η λειτουργία εξασφαλίζει ότι το χρώμα του φωτισμού LED θα αλλάζει αυτόματα από κίτρινο (χαμηλή θερμότητα), σε πορτοκαλί (μέτρια θερμότητα) και κόκκινο (υψηλή θερμότητα), ανάλογα με την απόσταση που βρίσκεται το πιστολάκι από το κεφάλι.
  • Η λειτουργία αναγνώρισης του εξαρτήματος απομνημονεύει τις προτιμήσεις σας στο styling: Αυτό απλοποιεί τις ρουτίνες styling, καθώς προσαρμόζεται στον τρόπο styling του εκάστοτε χρήστη, απομνημονεύει τις ρυθμίσεις θερμότητας και ροής αέρα που χρησιμοποίησε τελευταία για κάθε εξάρτημα styling και τις εφαρμόζει αυτόματα την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιηθεί.
  • Ανίχνευση παύσης για μία ευκολότερη hairstyle ρουτίνα: Το σεσουάρ μαλλιών Dyson Supersonic Nural™ διαθέτει επίσης επιταχυνσιόμετρο με ανίχνευση κίνησης, το οποίο απενεργοποιεί αυτόματα τον heater, μειώνοντας τη ροή αέρα και το θόρυβο κατά τη διάρκεια εξέλιξης του styling.

O Shawn Lin Head of Research Dyson αναφέρει ότι «Μέσω της έρευνά μας για την επιστήμη των μαλλιών, γνωρίζουμε ότι υπάρχει σύνδεση μεταξύ της ποιότητας των μαλλιών και ενός υγιούς τριχωτού της κεφαλής. Ο ιστός του τριχωτού της κεφαλής αποτελείται από διαφορετικά στρώματα, με το εξωτερικό στρώμα να χρησιμεύει ως φράγμα έναντι των εξωτερικών στρεσογόνων παραγόντων. Όταν όμως το τριχωτό της κεφαλής σας είναι κατεστραμμένο, μπορεί να προκληθεί απώλεια υγρασίας, γεγονός που αποτέλεσε τον βασικό παράγοντα για την ανάπτυξη της λειτουργίας Scalp protect mode που βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων υγρασίας του τριχωτού της κεφαλής και επιτρέπει το απαλό στέγνωμα».

Jenny.Gr

Παρουσίαση νέων εξαρτημάτων

Ένας νέος διαχυτήρας Wave+Curl έχει σχεδιαστεί για waves, μπούκλες και coils. Αυτό βοηθά στον ορισμό και τη διαμόρφωση των φυσικών μοτίβων των μαλλιών σε δύο λειτουργίες. Στη λειτουργία Dome, το μεγάλο σχήμα θόλου του εξαρτήματος τραβά τη ροή του αέρα μακριά από το τριχωτό της κεφαλής για πιο λεπτές, επιμήκεις κυματισμούς με στρογγυλεμένες άκρες. Στη λειτουργία διάχυσης, το εξάρτημα με τις ακίδες παρέχει αέρα βαθιά στις ρίζες των μαλλιών για αυστηρές, ογκώδεις μπούκλες και rounded τελείωμα.

Design και τεχνολογία

Οι νέοι ενσωματωμένοι αισθητήρες συμπληρώνονται με μια διαφοροποιημένη οπτική εμφάνιση: ένα σαφές τελικό καπάκι για να φαίνεται η τεχνολογία στο εσωτερικό τους και νέες τολμηρές παλέτες χρωμάτων - Ceramic Patina και Topaz ή Vinca Blue και Topaz.

Το πιστολάκι μαλλιών Supersonic Nural™ θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι και θα συνοδεύεται από πέντε εξαρτήματα στη συσκευασία και θα προσφέρονται και άλλα αυτόνομα αξεσουάρ Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.damkalidis.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.