ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Ceramidin™: Το επόμενο κύμα στη φροντίδα του δερματικού φραγμού


JTeam

2 Απριλίου 2024

Ceramidin™: Το επόμενο κύμα στη φροντίδα του δερματικού φραγμού
Ανακαλύψτε τα νέα προϊόντα Dr.Jart+ Ceramidin™ με ισχυρό Σύμπλεγμα Ceramides για τη ενίσχυση του dερματικού φραγμού

Η Dr.Jart+, η παγκόσμια μάρκα περιποίησης της επιδερμίδας που έχει τις ρίζες της στο ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ.ΕΠΙΣΤΗΜΗ.ΤΕΧΝΗ παρουσιάζει νέα προϊόντα με αναβαθμισμένη φόρμουλα για την εμβληματική σειρά CeramidIn™ για την ενίσχυση του δερματικού φραγμού και την Υγεία της επιδερμίδας.

Η νέα σειρά Dr.Jart+ Ceramide™ τώρα περιλαμβάνει :

• Skin Barrier Serum Toner
• Skin Barrier Moisturizing Cream
• Ectoin Infused cream
• Skin barrier Moisturizing mask
Καθώς και τα ήδη υπάρχοντα προϊόντα:
• Ceramidin cream Mist
• Ceramidin Eye Cream

Tα νέα προϊόντα είναι εμπλουτισμένα με ένα ισχυρό σύμπλεγμα 5 ceramides & Barrier Comfort Complex με πανθενόλη για εντατική ενυδάτωση της επιδερμίδας. Επιπλέον στα νέα προϊόντα υπάρχει η μοναδική κρέμα με Εκτοίνη ένα παράγωγο αμινοξέος που μαγνητίζει την υγρασία από το περιβάλλον και την αποθηκεύει στην επιδερμίδα, προσφέροντας ενισχυμένη και εντατική ενυδάτωση.

Jenny.Gr

Απόκτησε τη ρουρτίνα Dr.Jart+ CeramideTM

Skin Barrier Moisturizing Mask: Ενυδατική sheet mask εμπλουτισμένη με το Barrier Strengthening Solution με 2πλή ποσότητα Ceramide NP μαζί με Πανθενόλη, έτσι αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας και ενισχύει τον δερματικό φραγμό.

Ceramidine Eye Cream: Με κάψουλες Ceramide και Νιασιναμίδη, για λάμψη και ενδυνάμωση της ντελικάτης περιοχής των ματιών.

Skin Barrier Moisturizing Cream: Αυτή η γρήγορης απορρόφησης μαλακτική κρέμα ενδυναμώνει την ασπίδα προστασίας, προσφέρει συνεχομένη ενυδάτωση και ενισχύει την ελαστικότητα.
Iιδανική για μικτές επιδερμίδες.

Ectoin Infused Cream: Μια ενυδατική κρέμα με Εκτοίνη που ενδυναμώνει το δερματικό φραγμό. Για ξηρή επιδερμίδα.

Ceramidine Cream Mist: Διπλής επίστρωσης ενυδατικό mist ανακουφίζει τη θαμπάδα και τη ξηρότητα δημιουργώντας ένα ελαφρύ φιλμ στην επιφάνεια της επιδερμίδας για να διατηρήσει της.
Για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ιδανική για τη λιπαρή.

Skin Barrier Serum Toner: Αυτό το πλούσιο σαν-serum toner ενισχύεται με Ceramide NP και Πανθενόλη, για να ενδυναμώσει τον δερματικό φραγμό και να προετοιμάσει την επιδερμίδα για την
καλύτερή απορρόφηση των προϊόντων που ακολουθούν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.