ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

To νέο Shiseido Ginza Night αποτελεί την σύγχρονη εκδοχή της ιαπωνικής οσφρητικής παράδοσης


JTeam

17 Απριλίου 2024

To νέο Shiseido Ginza Night αποτελεί την σύγχρονη εκδοχή της ιαπωνικής οσφρητικής παράδοσης
Για περισσότερα από 150 χρόνια, η Shiseido αντλεί την έμπνευσή της από την Ginza και την τέλεια αρμονία των αντιθέσεων της

H οσφρητική ιστορία της Shiseido ξεκίνησε με το Ginza Eau de Parfum, ένα άρωμα που υμνεί την ευαισθησία και την εσωτερική δύναμη της κάθε γυναίκας.

Σήμερα, το μυστηριώδες Ginza Night, μεταδίδει την μαγνητική του αύρα σε κάθε γυναίκα που το υιοθετεί.

Το Ginza Night, είναι ένα gourmand, ξυλώδες λουλουδάτο άρωμα του οποίου ο αέρας μυστηρίου είναι στο ίδιο επίπεδο με την ζωντανή ενέργεια που αντηχεί στους δρόμους της Ginza το σούρουπο.

Για να διαμορφώσει την οσφρητική της πυραμίδα, η Karine Dubreuil, η αρωματοποιός του ιαπωνικού perfume house Takazago, άντλησε την έμπνευσή της από την νυχτερινή ζωή του Τόκιο.

Jenny.Gr

Με Vegan σύνθεση, περιέχει 88% συστατικά φυσικής προέλευσης

Η λεπτή αρμονία και ισορροπία μεταξύ των συστατικών, σχεδόν σαν μια οσφρητική Chiaroscuro, αναδεικνύει την δυαδικότητα και την ένταση του αρώματος.

Οι φρουτώδεις νότες κορυφής αναμειγνύονται με ζουμερό μανταρίνι και τραγανό, πικάντικο φραγκοστάφυλο ενώ ένα πλούσιο μπουκέτο από λευκά λουλούδια, αναδεικνύουν τα λαμπερά αρώματα του κρίνου, της γαρδένιας και του γιασεμιού.

Το γιασεμί, ένα σύμβολο χάρης στην Ιαπωνία και η χαρακτηριστική νότα των αρωμάτων Ginza, εντείνεται από το αισθησιακό ξύλο κέδρου σε μια gourmand γιορτή βανίλιας.

Το νέο Ginza Night αποτελεί την σύγχρονη εκδοχή της ιαπωνικής οσφρητικής παράδοσης.

Jenny.Gr

Ένας σχεδιασμός που αγκαλιάζει τις αντιθέσεις

Σχεδιασμένο από την Constance Guisset, την γυναίκα που σχεδίασε την διάσημη Vertigo lamp, αυτό το εκπληκτικό μπουκάλι είναι κατασκευασμένο από ένα ενιαίο κομμάτι γυαλιού, με 15% ανκυκλωμένο γυαλί.

Ένα έργο τέχνης με πρωτοποριακό σχεδιασμό, του οποίου το σχέδιο κατοχυρώθηκε και με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Για το Ginza Night, οι χρωματικές διαβαθμίσεις είναι συνώνυμο των αντιθέσεων. Το χαρακτηριστικό ροζ του Ginza Eau de Parfum μεταμορφώνεται σταδιακά σε midnight blue για να καταλήξει σε ένα βαθύ, έντονο μωβ.

Ένα μυστηριώδες, σχεδόν μυστικιστικό χρώμα, κάποτε σύμβολο ευγένειας, αξιοπρέπειας, κομψότητας και τιμής στην Ιαπωνία, που προοριζόταν για τους βασιλείς και τους σαμουράι.

Η ίδια Midnight μπλε-μωβ απόχρωση βρίσκεται και στην συσκευασία, η οποία είναι κατασκευασμένη από χαρτόνι που προέρχεται από δάση βιώσιμης διαχείρισης.

Jenny.Gr

Μια σαγηνευτική, μυστηριώδης, νέα καμπάνια

Η Maryel Uchida, μοντέλο με καταγωγή από την Ιαπωνία και την Βραζιλία, είναι το βασικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας του Ginza Night.

Jenny.Gr

Καθώς απαθανατίστηκε από τον φακό της Carlijn Jacobs, το cover girl συχνών εξωφύλλων της Vogue, αποπνέει ένα μυστήριο ενώ ο σκοτεινός ουρανός την τυλίγει στον ρυθμό της Winifred Into the Night.

Μυστηριώδης και με μία ξεχωριστή λάμψη, χάνεται με περίσσεια αυτοπεποίθηση μέσα στη νύχτα και μας προσκαλεί να την ακολουθήσουμε στην εμβληματική συνοικία του Τόκιο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.