ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Ultimate Repair: Επανορθώστε τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σε 90 δευτερόλεπτα, με πατενταρισμένη τεχνολογία


JTeam

18 Απριλίου 2024

Ultimate Repair: Επανορθώστε τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σε 90 δευτερόλεπτα, με πατενταρισμένη τεχνολογία
Πριν από κάποιους μήνες, η Wella Professionals λάνσαρε την ULTIMATE REPAIR, μία επαναστατική σειρά προϊόντων που χαρίζει μία πρωτόγνωρη όψη μαλλιών, σε παγκόσμιο επίπεδο

Η Wella Proffessionals παρουσιαάζει την τελευταία της προσθήκη στο τελετουργικό απόλυτης περιποίησης: την Ultimate Repair Mask. Προσφέρει ενισχυμένη λείανση, χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά και είναι ιδανική για όλους τους τύπους μαλλιών.

Η Ultimate Repair Mask χρησιμοποιεί τεχνολογία προσαρμογής, παρέχοντας στα μαλλιά σας εξατομικευμένη επανόρθωση. Τα μαλλιά ταλαιπωρούνται ανισομερώς. Τα λαστιχάκια, τα extensions και τα εργαλεία θερμότητας ταλαιπωρούν τα μαλλιά σε διαφορετικά σημεία. Αυτή η φθορά συσσωρεύεται καθώς τα μαλλιά μεγαλώνουν.

Jenny.Gr

ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Tο AHA αναδημιουργεί τους δεσμούς εσωτερικά: Το Alpha-Hydroxy Acid είναι ένα οργανικό οξύ, αρκετά μικρό, ούτως ώστε να διεισδύει σε μεγάλο βάθος στην ίνα της τρίχας. Αναδημιουργεί τους δεσμούς υδρογόνου στον ινώδη κορμό, για δυνατά μαλλιά από τον πυρήνα.

To ΩΜΕΓΑ-9 αναπληρώνει την τρίχα εξωτερικά: Ένα βιο-πανομοιότυπο λιπίδιο που στοχεύει το εξωτερικό μέρος της ίνας της τρίχας. Επικαλύπτει την επιφάνεια και αναπληρώνει το κεράτινο περίβλημα αναδημιουργώντας ένα φράγμα προστασίας.

Jenny.Gr

Ultimate Repair Mask

Οι περιποιητικοί παράγοντες προσαρμογής στοχεύουν στα πιο ταλαιπωρημένα σημεία των μαλλιών και τα επανορθώνουν αναλόγως, αφήνοντάς τα πιο λεία, πιο υγιή στην όψη και πιο ευκολοχτένιστα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.