ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η NUXE ξεπερνάει τα όρια της αντιγήρανσης και επανασχεδιάζει την επιτυχημένη σειρά Nuxuriance Ultra


JTeam

8 Μαΐου 2024

Η NUXE ξεπερνάει τα όρια της αντιγήρανσης  και επανασχεδιάζει την επιτυχημένη σειρά Nuxuriance Ultra
IG @josephineskriver
Με μια καινοτομία, πιο αποτελεσματική από την ρετινόλη, χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία ALFA [3R]

Με πάνω από 30 χρόνια Έρευνας & Ανάπτυξης και περισσότερες από 40 πατέντες, τα εργαστήρια της NUXE, No.1 σε προϊόντα φυσικής προέλευσης για την περιποίηση του δέρματος, επανασχεδιάζουν την εμβληματική σειρά Nuxuriance Ultra αποκαλύπτοντας την πιο σπουδαία καινοτομία του brand, την ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ALFA [3R]. Πρόκειται για μια μοναδική τεχνολογία που φέρνει την επανάσταση στην αγορά αντιγήρανσης, καθώς είναι πιο αποτελεσματική από τη ρετινόλη χάρη σε 3 βασικές δράσεις για το δέρμα.

«Πάντα πίστευα ότι η έρευνα και ανάπτυξη θα δημιουργήσουν αποτελεσματικά αντιγηραντικά προϊόντα. Η αναζήτηση ισχυρών συστατικών και καινοτόμων μηχανισμών δράσης, σε συνδυασμό με την κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, αποτελεί το πιο βασικό κίνητρο για την ομάδα μου.
Σε πρόσφατη συνάντηση με την ομάδα μου τους έθεσα την εξής πρόκληση: να δημιουργήσουν μια εναλλακτική της ρετινόλης, με υψηλότερη ανοχή και με δραστικότητα όχι αντίστοιχη αλλά ανώτερη! Ταυτόχρονα όμως, να παραμείνουν πιστοί στις αξίες μας: φυσικές, αισθησιακές συνθέσεις που λατρεύουν οι γυναίκες.
Ανταποκρίθηκαν με επιτυχία σε αυτή την πρόκληση, δημιουργώντας μια αποκλειστική τεχνολογία που φέρνει την επανάσταση ενάντια σε όλα τα σημάδια της γήρανσης.» - Aliza Jabès, Ιδρύτρια και Πρόεδρος NUXE Group

Ultra - Φυσικότητα, Ultra - Τεχνολογία, Ultra - Αποτελεσματικότητα

Αυτή η μοναδική σειρά προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας η οποία είναι δερματολογικά ελεγμένη με 3 πατέντες εμπεριέχει την εξαιρετικά ισχυρή, αποκλειστική τεχνολογία φυσικής προέλευσης, που είναι πιο αποτελεσματική από τη ρετινόλη*, την Τεχνολογία Alfa [3R]

Η καρδιά των συνθέσεων της Nuxuriance Ultra Alfa [3R], αποτελείται από το συμπύκνωμα με την ασυναγώνιστη καινοτομία του επιδρά στο δέρμα σε 3 διαφορετικά επίπεδα, για ολοκληρωμένη διόρθωση των κύριων σημαδιών γήρανσης: ρυτίδες, σφριγηλότητα, χαλάρωση και λάμψη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.