ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

LLONGUERAS GREECE: To νέο ισπανικό hair salon της πόλης


JTeam

4 Ιουνίου 2024

LLONGUERAS GREECE: To νέο ισπανικό hair salon της πόλης
60 χρόνια εμπειρίας σε πάνω από 100 σημεία σε όλο τον κόσμο, κατέφθασαν μόλις στο νέο κομμωτήριο Llongueras, στο κέντρο της Γλυφάδας

Το απόλυτο ισπανικό κομμωτηριακό brand έρχεται να συστηθεί στο κοινό των Νοτίων Προαστίων, με στόχο να αναδείξει την ομορφιά και να εμπνεύσει τον καθένα να εκφράσει την μοναδικότητα και το προσωπικό του στυλ.

Με μια εξειδικευμένη ομάδα, που έχει εκπαιδευτεί ειδικά στην Ισπανία έτσι ώστε να αντιπροσωπεύει τις αξίες και την ποιότητα του Llongueras & γνωρίζει όλες τις καινοτόμες τεχνικές και τάσεις, έρχεται να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών.

Jenny.Gr

Οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αφοσιώνονται στην περιποίηση των μαλλιών, όπως το κούρεμα, χρώμα, keratina, styling, barbering & grooming, αλλά και σε εκείνη της ομορφιάς, μέσα από τις υπηρεσίες φροντίδας άκρων (manicure-pedicure), βλεφαρίδων (lash lift, eye lash extensions), φρυδιών και επαγγελματικού μακιγιάζ. Όπου είναι πλήρως προσαρμοσμένες στις ατομικές ανάγκες κάθε πελάτη για να δημιουργήσουν το ιδανικό στυλ που ταιριάζει σε κάθε προσωπικότητα και αισθητική.

Jenny.Gr

Δεν φτάνει όμως μόνο εκεί, καθώς στον μοναδικό χώρο που έχει δημιουργήσει για πλήρη ευεξία και χαλάρωση, στην Λαοδίκης 40, στη Γλυφάδα, παρέχει τα απαραίτητα προϊόντα καινοτόμων και σύγχρονων brands που χρειάζεται κάποιος για την καθημερινή του περιποίηση αλλά και το styling.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.