ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

H MAC Cosmetics Greece υψώνει τη φωνή του προγράμματος VIVA GLAM στην Ελλάδα


JTeam

13 Ιουνίου 2024

H MAC Cosmetics Greece υψώνει τη φωνή του προγράμματος VIVA GLAM στην Ελλάδα
H MAC Cosmetics Greece ανακοινώνει το πρόγραμμα VIVA GLAM στην Ελλάδα με πρέσβειρα την Ελένη Φουρέιρα

Η MAC Cosmetics Greece υψώνει τη φωνή του προγράμματος VIVA GLAM στην Ελλάδα και γιορτάζει τα 30 χρόνια δράσεων, ανακοινώνοντας τη στήριξή της σε δυο Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς της χώρας με μια σημαντική δωρεά. Η Θετική Φωνή και η Aegean Rebreath ενώνουν τις δυνάμεις τους με την εμβληματική μάρκα makeup και παρουσιάζουν το κοινό τους όραμα και τη δέσμευση για ένα καλύτερο μέλλον. Highlight της σημαντικής προσπάθειας της MAC, η ταινία μικρού μήκους με κεντρική ηρωίδα την κορυφαία ελληνίδα PopStar Ελένη Φουρέιρα, που παρουσιάζει με ένα δημιουργικό αφήγημα τον σκοπό και τις αξίες του VIVA GLAM.

H όμορφη ιστορία του προγράμματος VIVAGLAM της MAC με όχημα το iconic κραγιόν που έχει μεταμορφώσει τη βιομηχανία ομορφιάς και έχει δωρήσει πάνω από 520 εκατομμύρια δολάρια σε περισσότερες από 92 χώρες παγκοσμίως, επηρεάζοντας θετικά αμέτρητες ζωές, γίνεται 30 ετών και συνεχίζει δυναμικά το έργο του με ακόμη περισσότερες δράσεις. Με βασικούς πυλώνες την ισότητα των φύλων και τη σεξουαλική, φυλετική και περιβαλλοντική συνείδηση, το Viva Glam παρουσιάζει τέσσερεις εμβληματικές αποχρώσεις κραγιόν, VIVA HEART, VIVA EQUALITY, VIVA EMPOWERMENT, VIVA PLANET, τα έσοδα από την αγορά των οποίων διατίθεται αποκλειστικά για καλό σκοπό, αφού επιστρέφει το 100% της αξίας του σε τοπικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο που εργάζονται για την προώθηση ίσων δικαιωμάτων και ενός υγιούς μέλλοντος για Όλες τις Ηλικίες, Όλες τις Φυλές και Όλα τα Φύλα.

Εστιάζοντας σε δύο από τους πολύ σημαντικούς πυλώνες, τη διαφορετικότητα για το Viva Heart και το περιβάλλον για το Viva Planet, η MAC επιλέγει και στηρίζει τη Θετική Φωνή, που δραστηριοποιείται για την προάσπιση των δικαιωμάτων των οροθετικών και την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του HIV/AIDS και το Aegean Rebreath που φιλοδοξεί τη μείωση των αποβλήτων, ενθαρρύνοντας την ανακύκλωση των θαλάσσιων απορριμμάτων ακολουθώντας τις αρχές της κυκλικής οικονομίας.

Jenny.Gr
Οι εκπρόσωποι της Θετικής Φωνής, Γιώργος Κεράτσας, Γιάννος Λεβισιάνος και πρόεδρος του οργανισμού λαμβάνουν την επιταγή δωρεάς της MAC δια χειρός Ελένης Φουρέιρα
Jenny.Gr
O εκπρόσωπος της Aegean Rebreath, Γιώργος Σαρελάκος λαμβάνει την επιταγή δωρεάς της MAC δια χειρός Ελένης Φουρέιρα και Σοφίας Μουσδράκα


Στο πλαίσιο των δράσεων που παρουσιάστηκαν, η MAC ενισχύει τα κέντρα πρόληψης και Σεξουαλικής Υγείας, Checkpoints της Positive Voice, ενώ υιοθετεί το νησί των Σπετσών εφαρμόζοντας ένα ολιστικό και καινοτόμο πρόγραμμαγια τη βελτίωση της θαλάσσιας και παράκτιας ζώνης του νησιού μαζί με το Aegean Rebreath. Παράλληλα, το εμβληματικό πρόγραμμα επιστροφής BACK TO MAC που μετρά πάνω από 30 χρόνια αφοσίωσης στον πλανήτη συνεχίζει την πορεία του και ενδυναμώνεται, προτρέποντας τους καταναλωτές να συνεχίσουν να επιστρέφουν τις άδειες συσκευασίες προιόντων καθαρές στα καταστήματα MAC, για ανακύκλωση. Προσεχώς οι χαρατηριστικοί πράσινοι κάδοι θα βρίσκονται και στις Σπέτσες παροτρύνοντας την τοπική κοινότητα να γίνει μέρος της λύσης για ένα πιο όμορφο αύριο.

«Το Viva Glam αποτελεί ένα θεσμό που αποδεικνύει ότι η MAC δεν απλώς ένα makeup brand, αλλά ξεπερνάει τα σύνορα και μάχεται με υπευθυνότητα για υψηλές αξίες, όπως η ισότητα, η ελευθερία και το περιβάλλον. Είμαστε περήφανοι που καταφέρνουμε να στηρίξουμε δυο Οργανισμούς, όπως το Aegean Rebreath και η Θετική Φωνή, που δραστηριοποιούνται για την υλοποίηση σπουδαίων έργων σε δυο πυλώνες πολύ σημαντικούς και είμαστε ευγνώμονες που έχουμε σύμμαχο και συνοδοιπόρο την Ελένη Φουρέιρα για να φωνάξουμε ακόμη πιο δυνατά τη δέσμευσή μας για ένα καλύτερο μέλλον» Σοφία Μουσδράκα, MAC Brand Director.

Η εκκίνηση του προγράμματος στην Ελλάδα γίνεται φέτος με μια ταινία μικρού μήκους σε σκηνοθεσία Γιάννη Δημολίτσα και πρωταγωνίστρια την κορυφαία Ελληνίδα Pop Star, Ελένη Φουρέιρα. Το μοναδικό αυτό spot δεν είναι απλώς μια ταινία makeup, αλλά μια ηχηρή δήλωση, μια ωδή στην αγάπη, την αυθεντικότητα, τη δικαιοσύνη και την ευθύνη απέναντι στον πλανήτη μας. Εμπνευσμένο από την ιστορία του VIVA GLAM και την δυναμική προσωπικότητα της Ελένης, τη γλώσσα του σώματος και το λόγο, η ταινίααυτή μας συστήνει τον κόσμο του “VIVA GLAM” και φωνάζει «Viva Heart! Viva Equality! Viva Empowered! Viva Planet!».

Δείτε το βίντεο

To ολοκληρωμένο πρόγραμμα της MAC με τους δυο Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς παρουσιάστηκε στις 11 Ιουνίου, όπου το παρών έδωσαν εκπρόσωποι τοπικών φορέων, της Aegean Rebreath μαζί με τη Δήμαρχο Σπετσών κα. Ευγενία Φραγγιά και της Θετικής Φωνής, οι οποίοι παρέλαβαν τις δωρεές της MAC, από την κορυφαία ελληνίδα Pop Star, Ελένη Φουρέιρα, που αποτελεί και την πρέσβειρα του προγράμματος.

Jenny.Gr
Η ομάδα της MAC Cosmetics Greece με την MAC Ambassador Ελένη Φουρέιρα (Από δεξιά κάτω, Κώστας Σπυρόπουλος, General Manager Estee Lauder Companies, Σοφία Μουσδράκα, Brand Director MAC Cosmetics Greece, Νίκη Χατζήνα, Consumer Marketing Manager, MAC Cosmetic

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.