ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

The Aenaon° Summer Glow: Ανακαλύψτε το premium ελληνικό skincare brand στις διακοπές σας σε destination hotels στα ελληνικά νησιά


JTeam

19 Ιουνίου 2024

The Aenaon° Summer Glow: Ανακαλύψτε το premium ελληνικό skincare brand στις διακοπές σας  σε destination hotels στα ελληνικά νησιά
Η Aenaon° διευρύνει την παρουσία της στην ελληνική αγορά, με πρώτο «σταθμό» το White & Grey στην καρδιά της Μυκόνου

Καλοκαίρι με την Aenaon°! Φέτος ανακαλύψτε το Aenaon° Summer Glow εφέ κατά τη διάρκεια των διακοπών σας σε destination hotels ανά την Ελλάδα. To premium ελληνικό skincare brand που δημιούργησε η Χημικός MSc Εύα Τσαντή, επεκτείνει την παρουσία του στην ελληνική αγορά μέσα από τη στρατηγική τοποθέτηση της σειράς προσώπου και σώματος σε κορυφαία ξενοδοχεία και resorts στα ελληνικά νησιά.

Πρώτος «σταθμός» η Μύκονος και το ξενοδοχείο White & Grey όπου θα γνωρίσετε τα bodycare προϊόντα του brand – ανάμεσά τους και την πιο πρόσφατη κυκλοφορία της Aenaon° Skin Renewal & Hydration Silky Smooth Body Cream για βελούδινη επιδερμίδα. Στη μπουτίκ του ξενοδοχείου White & Grey θα ανακαλύψετε επίσης τα πλούσια, πολυτελή ξηρά έλαια σώματος Crystal Reflection και Golden Reflection Mirage d’Or καθώς και επιλεγμένους κωδικούς από τη σειρά περιποίησης προσώπου της Aenaon°.

Premium skincare άφιξη στη Μύκονο

Jenny.Gr

Μέσα από την είσοδο του ελληνικού skincare brand στο πολυτελές White & Grey Mykonos, η μαγευτική κυκλαδίτικη αύρα της Μυκόνου συναντά την εξειδίκευση της Aenaon° στη φροντίδα και την περιποίηση.

Σε ένα απόλυτα καλοκαρινό σκηνικό, θα συνδυάσετε τις διακοπές στο νησί των Ανέμων με τη «γνωριμία» σας με τις επιστημονικές συνθέσεις και τα signature αρώματα για τα οποία διακρίνεται η Aenaon° αναβαθμίζοντας αυτόματα το καλοκαιρινό ritual περιποίησής σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.