ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

The Aenaon° Spa Experience: Το αγαπημένο premium Ελληνικό skincare brand δημιουργεί για πρώτη φορά πρωτόκολλα για θεραπείες προσώπου & σώματος


JTeam

2 Ιουλίου 2024

The Aenaon° Spa Experience: Το αγαπημένο premium Ελληνικό skincare brand δημιουργεί για πρώτη φορά πρωτόκολλα για θεραπείες προσώπου & σώματος
Φέτος το καλοκαίρι, απολαύστε τις θεραπείες spa της Aenaon° στο Michelangelo Resort & Spa στην Κω

Πολυτελής είσοδος στον χώρο της ευεξίας. To ελληνικό skincare brand Aenaon°, που δημιούργησε η Χημικός MSc Εύα Τσαντή, διευρύνει το portfolio του, δημιουργώντας για πρώτη φορά signature πρωτόκολλα spa για θεραπείες προσώπου και σώματος. Έχοντας ήδη ξεχωρίσει για τo ‘rescue package’ που προσφέρει στην επιδερμίδα, μέσα από την καινοτόμο τεχνολογία Advanced Active Delivery System, η Aenaon° σχεδίασε και παρουσιάζει μία ευρεία γκάμα rituals που φροντίζουν το πρόσωπο και το σώμα, σηματοδοτώντας την είσοδο του brand στον χώρο του wellness.

Jenny.Gr

Τα πρωτόκολλα spa με την υπογραφή της Aenaon° αξιοποιούν τη δύναμη και την κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα όλης της γκάμας προϊόντων του ελληνικού brand, εγκαινιάζοντας μία αναβαθμισμένη εμπειρία πολυτελούς περιποίησης που, φέτος το καλοκαίρι, μπορείτε να απολαύσετε σε premium σημεία ανά την Ελλάδα όπως το πολυτελές Michelangelo Resort & Spa στην Κω.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.