ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Ανακαλύψτε το νέο FLOWER BY KENZO La Récolte Parisienne


JTeam

4 Ιουλίου 2024

Ανακαλύψτε το νέο FLOWER BY KENZO La Récolte Parisienne
Με το FLOWER BY KENZO, ο οίκος δηλώνει την άνευ όρων αγάπη του για τα λουλούδια και δημιουργεί ένα μοναδικό οσφρητικό αφήγημα. Παντού, η παπαρούνα αναπτύσσει τη μαγική της δύναμη για να επαναφέρει την μαγεία στις αστικές περιοχές. Εμπνευσμένη από την πρέσβειρά Masami Charlotte Lavault, μια αφοσιωμένη ανθοπαραγωγό, ο οίκος KENZO ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε μια ιστορία που γεννήθηκε πριν από είκοσι χρόνια: FLOWER La Récolte Parisienne. Ένα εκθαμβωτικό νέο Eau de Parfum, πιστό στο βαθύ σεβασμό της μάρκας για τη φύση και την επιθυμία της να επαναφέρει την αστική φύση στη ζωή. Ένα φωτεινό, σύγχρονο άρωμα, σαν ένα μπουκέτο φρεσκοκομμένων λουλουδιών.

Η ιστορία του FLOWER La Récolte Parisienne ξεκινά στο χωράφι της Masami Charlotte Lavault στην καρδιά του Παρισιού. Με την ονομασία Plein Air Paris, αυτό το αστικό αγρόκτημα λουλουδιών ευδοκιμεί σε αρμονία με τις εποχές και το αστικό περιβάλλον. Τα λουλούδια, που επιλέγονται για την ομορφιά
τους, το άρωμά τους, τη διάρκεια ζωής τους και τη συμβατότητά τους με το κλίμα του Île- de-France, καλλιεργούνται βιοδυναμικά, με σεβασμό στη φύση. Αυτή η ασυνήθιστη προσέγγιση και δέσμευση ενέπνευσε τον οίκο KENZO να προτείνει ένα νέο, πρωτότυπο και
αυθεντικό Eau de Parfum.

Τηρώντας τη δια βίου υπεύθυνη φιλοσοφία του, ο οίκος KENZO PARFUMS συνέλεξε το άρωμα των λουλουδιών Dhalia που καλλιεργεί με πάθος η Masami στο χωράφι της στο Παρίσι, χρησιμοποιώντας την τεχνική Nature Print®. Συλλαμβάνοντας τα αρωματικά μόρια των Dhalias κάτω από ένα γυάλινο δοχείο, το άρωμά τους αποδίδεται στην πιο αγνή του μορφή, ταυτόχρονα άθικτο, λαμπερό και έντονο. Αυτό το μοναδικό άρωμα αναδημιουργείται στη συνέχεια από τους αρωματοποιούς, προσδίδοντας στο Eau de Parfum μια αυθόρμητη οσφρητική ταυτότητα.

"Μαζεύω αρώματα χωρίς να μαζεύω λουλούδια, αρώματα που είναι εμπνευσμένα από τα λουλούδια του παρισινού μου αγρού. Το άρωμα ενός καλοκαιρινού πρωινού ανάμεσα στα λουλούδια μου που φυτρώνουν ελεύθερα, καλλιεργημένα με σεβασμό στο περιβάλλον, στο χώμα και στο χέρι, για ένα Eau de Parfum που αποτελείται από 93% συστατικά φυσικής προέλευσης*.“ - Massami Charlotte Lavault

Jenny.Gr

Δημιουργός του FLOWER BY KENZO, ο master αρωματοποιός Alberto Morillas εμπιστεύτηκε την πρωτότυπη σύνθεσή του στην Dora Baghriche, η οποία μεταφέρει το σύγχρονο όραμά της για ένα άρτια διατηρημένο φυσικό περιβάλλον μέσα στην πόλη.

Για το FLOWER La Récolte Parisienne, η αρωματοποιός Dora Baghriche πλέκει τις εμβληματικές νότες FLOWER με τις παριζιάνικες Dhalias της Masami Charlotte Lavault. Ακόμη πιο φυσικό, το εμβληματικό άρωμα αποκαλύπτει μια νέα ζωντάνια: ένα φρέσκο, πικάντικο λουλουδάτο μονοπάτι, ως φόρος τιμής στη φύση. Η αρχική του υπογραφή, ένα λεπτό μείγμα τριαντάφυλλου Damascena και λευκού μόσχου, ανοίγεται σε νέες φρέσκες, αισθησιακές όψεις: πολύχρωμο, πικάντικο κίτρινο μανταρίνι, Nature Print® ροζ dhalia αρωματισμένη με ροζ πιπέρι και γλυκό, gourmand tonka bean. Αυτό το φρέσκο, πικάντικο λουλουδάτο άρωμα μυρίζει σαν ένα φρεσκοκομμένο μπουκέτο.

O οίκος τηρώντας τη δέσμευση του να συνθέτει όλα τα νέα του αρώματα με πάνω από 90% συστατικά φυσικής προέλευσης*, δημιούργησε αυτό το νέο Eau de Parfum από 93% συστατικά φυσικής προέλευσης*.

Jenny.Gr

Το νέο FLOWER BY KENZO La Récolte Parisienne υιοθετεί τον εμβληματικό σχεδιασμό της συλλογής FLOWER. Το καπάκι του είναι πλέον κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από γυαλί και παράγεται αποκλειστικά στη Γαλλία από 15% ανακυκλωμένα υλικά**. Διαθέσιμο σε δύο νέες μορφές των 40 και 75 ml, το μπουκάλι FLOWER BY KENZO La Récolte Parisienne διαθέτει μια παπαρούνα σε νέο σχεδιασμό, δημιουργημένη με την τεχνική της εκτύπωσης με σμάλτο.

Το κουτί του είναι κατασκευασμένο από χαρτόνι από δάση με υπεύθυνη διαχείριση και άλλες ελεγχόμενες πηγές με πιστοποίηση FSC (Forest Stewardship Council®). Ο νέος σχεδιασμός του παρουσιάζει την παπαρούνα μαζί με λουλούδια Dhalias καθώς και άλλα λουλούδια που καλλιεργούνται από την Masami Charlotte Lavault. Ένα άρωμα που εξυμνεί την ομορφιά της αστικής φύσης.

Μια νέα οσφρητική υπογραφή, το FLOWER BY KENZO La Récolte Parisienne είναι εμπνευσμένο από τον κόσμο της ambassador Masami Charlotte Lavault.. Η νέα θρυλική καμπάνια FLOWER αποτελεί φόρο τιμής στις παριζιάνικες καταβολές του οίκου. Ακριβώς όπως η ανθοπαραγωγός κάνει κάθε μέρα στο αγρόκτημά της Plein Air Paris, ο οίκος KENZO ξαναζωντανεύει
πραγματικά την πόλη, διαδίδοντας τη γνήσια αγάπη του για τα λουλούδια και αναδεικνύοντας τη συναισθηματική τους διάσταση. Ελεύθερα, απλά και όμορφα, μεταφέρουν το ειλικρινές μήνυμα της δέσμευσης του οίκου για τη διατήρηση της φύσης ως παγκόσμιας πολυτέλειας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.