ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Ανακαλύψτε το μυστικό της άμεσης ανόρθωσης: Dermalift Silicon Patches χωρίς χημικά!


JTeam

11 Ιουλίου 2024

Ανακαλύψτε το μυστικό της άμεσης ανόρθωσης: Dermalift Silicon Patches χωρίς χημικά!
Καλοκαίρι σημαίνει ήλιος, υψηλές θερμοκρασίες και ένα δέρμα που χρειάζεται εντατική ενυδάτωση και ποιοτική φροντίδα. Ωστόσο, όλοι γνωρίζουμε, ότι οι επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας είναι μερικές από τις πολλές αιτίες που το δέρμα μας ταλαιπωρείται και χάνει την ελαστικότητά του

Τόσο η ηλικία όσο η ποιότητα του ύπνου, η γενετική προδιάθεση και η έκθεσή μας σε οθόνες είναι, επίσης, παράγοντες που δρουν αρνητικά πάνω στην πιο ευαίσθητη περιοχή της επιδερμίδας μας, το πρόσωπό μας.

Με αφορμή τα παραπάνω, η Dermalift δημιούργησε ένα ελιξήριο κατά των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, το οποίο ήρθε να αναβαθμίσει το skincare routine, κάνοντάς το, παράλληλα, προσιτό σε όλους. Ο λόγος γίνεται για τα επαναχρησιμοποιούμενα patches σιλικόνης, τα οποία είναι τα μοναδικά επιθέματα λαιμού, μετώπου, ματιών και στόματος που χαρίζουν εντατική σύσφιξη και ενυδάτωση του δέρματος, χωρίς την παρουσία χημικών ουσιών.


Πώς δρουν τα συγκεκριμένα patches;

Jenny.Gr

Φτιαγμένα από σιλικόνη 100% ιατρικού τύπου, τα Dermalift Patches είναι ιδανικά για κάθε τύπο επιδερμίδας, καθώς ενισχύουν με φυσικό τρόπο την παραγωγή κολλαγόνου και την πρωτεΐνη που βρίσκεται στο δέρμα μας, η οποία είναι υπεύθυνη για τη νεανική, σφριγηλή όψη του.

Με τα patches της Dermalift δεν απολαμβάνεις απλώς τα οφέλη της άμεσης σύσφιξης και ενυδάτωσης, αλλά προσφέρεις ένα πολύτιμο δώρο στην επιδερμίδα σου, καθώς η συστηματική χρήση τους έχει αποδειχθεί, ότι λειτουργεί προληπτικά στην εμφάνιση σημαδιών χαλάρωσης, γραμμών αφυδάτωσης και ρυτίδων.

Αυτό που καθιστά τα patches της Dermalift ένα πρωτοποριακό προϊόν ομορφιάς είναι η μεγάλη διάρκεια ζωής τους. Πιο συγκεκριμένα, μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν μέχρι και 30 φορές, αρκεί να τα ξεπλένεις με λίγο νερό μετά από κάθε χρήση τους και να τα αποθηκεύεις στις ειδικά σχεδιασμένες και επανασφραγιζόμενες θήκες τους.


Γιατί να επιλέξεις τa Dermalift™ Silicon Patches για την περιποίηση της επιδερμίδας σου;

Jenny.Gr

Σε αντίθεση με τις επεμβατικές μεθόδους αντιγήρανσης, τα συγκεκριμένα patches δρουν στοχευμένα στα ορατά σημάδια και τις γραμμές που εμφανίζονται στο πρόσωπο και τον λαιμό. Με άλλα λόγια, πραγματοποιούν με εντελώς ανώδυνο τρόπο, άμεση επανόρθωση και αναπλήρωση της ελαστικότητας της επιδερμίδας.

Το μυστικό της δράσης τους ξεκινάει από τη στιγμή που τα patches σιλικόνης έρχονται σε επαφή με το δέρμα, όπου και δημιουργείται ένα περιβάλλον μικροκλίματος μεταξύ του δέρματος και της σιλικόνης.

Σε αυτήν ακριβώς τη συνθήκη είναι που η επιδερμίδα αυτοθεραπεύεται μέσω της υγρασίας που απορροφάται από τα βαθύτερα στρώματα προς τα εξωτερικά, με το αποτέλεσμα να είναι πραγματικά εκθαμβωτικό.

Ανακάλυψε κι εσύ, τα πολύτιμα οφέλη που κρύβουν τα πρωτοποριακά patches σιλικόνης της Dermalift και απόλαυσε την επιδερμίδα σου στην καλύτερη εκδοχή της. Για έξτρα περιποίηση, μη διστάσεις να δοκιμάσεις το ολοκληρωμένο σετ φροντίδας που δρα στοχευμένα σε μάτια, στόμα, μέτωπο και λαιμό.

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.