ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Aenaon° Body Summer Glow: Πολυτελείς υφές και υπέροχη χρυσαφένια λάμψη


JTeam

19 Ιουλίου 2024

Aenaon° Body Summer Glow: Πολυτελείς υφές και υπέροχη χρυσαφένια λάμψη
Η «αέναη» αίσθηση του καλοκαιριού αποτυπώνεται στο σώμα μέσα από την προστασία των προϊόντων του ελληνικού premium skincare brand

Ένα σώμα γεμάτο λάμψη με επιδερμίδα ενυδατωμένη είναι ένα διαχρονικό αίτημα που το καλοκαίρι γίνεται επιτακτικό, μετά την έκθεση στον ήλιο. Το ελληνικό premium skincare brand Aenaon° προτείνει έναν skin-loving συνδυασμό που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ των διακοπών. Skin Renewal & Hydration Silky Smooth Body Cream και Golden Reflection Shimmering Dry Oil, δύο μοναδικά προϊόντα περιποίησης σώματος, με σύνθεση που συνδυάζει την επιστήμη με τα φυσικά συστατικά.

Όλα τα προϊόντα της Aenaon° ξεχωρίζουν για το πρωτοποριακό ‘rescue package’ που προσφέρουν στην επιδερμίδα, μέσα από την καινοτόμο τεχνολογία Advanced Active Delivery System, που βασίζεται σε έναν ισορροπημένο συνδυασμό ενεργών συστατικών στοχεύοντας στην εντατική αναδόμηση και περιποίησή της.

Το skincare layering από την Aenaon° που θα αναδείξει το μαύρισμα σας!

Απλώστε σε καθαρή επιδερμίδα τη Skin Renewal & Hydration Silky Smooth Body Cream που χαρίζει βελούδινο αποτέλεσμα με αίσθηση που διαρκεί για ώρες.

Βασίζεται σε μία καινοτόμο σύνθεση, μείγμα των ενεργών συστατικών encapsulated ceramides και εκχύλισμα από «μανταρίνι Χίου». Η προηγμένη τεχνολογία των encapsulated ceramides, ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς παραγωγής δομικών συστατικών της επιδερμίδας και ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό. Το εκχύλισμα από ‘Μανταρίνι Χίου’ εξασφαλίζει άμεση ανακούφιση και βαθιά ενυδάτωση ακόμη και για το πολύ ξηρό δέρμα με τάση αφυδάτωσης, ενώ παράλληλα ενισχύει την πυκνότητα και την ελαστικότητά του.

Κατάλληλη για Κανονικά, Ευαίσθητα, Ξηρά δέρματα

Jenny.Gr

Βήμα 2ο

Η «αέναη» αίσθηση καλοκαιριού σε μία φιάλη! Μόλις απορροφηθεί η κρέμα σώματος, απλώνετε το Golden Reflection Shimmering Dry Oil°, έναν «θησαυρό» για την επιδερμίδα.

Ένα άγγιγμα «χρυσού» για λαμπερή επιδερμίδα, απαλή σαν μετάξι. To Golden Reflection Shimmering Dry Oil της Aenaon° ενυδατώνει το δέρμα, το αγκαλιάζει με ένα αισθησιακό άρωμα πούδρας, με εκλεπτυσμένες πινελιές orris και bitter orange και προσφέρει άμεση και με μεγάλη διάρκεια λάμψη. Η μοναδική του σύνθεση, από φυσικά έλαια και bronze pearling χρωματικούς τόνους, δημιουργεί ένα ενυδατικό πέπλο που χαρίζει απαλότητα, λάμψη και μεταξένια αίσθηση στην επιδερμίδα.

Jenny.Gr

Θρεπτικά συστατικά:
Almond oil | Jojoba oil | Antioxidant vitamin E
Golden Reflection Mirage dʼor

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.