ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Ο οίκος Augustinus Bader στην τέταρτη σεζόν του Emily in Paris


JTeam

2 Σεπτεμβρίου 2024

Ο οίκος Augustinus Bader στην τέταρτη σεζόν του Emily in Paris
Το εμβληματικό brand πολυτελούς περιποίησης της επιδερμίδας, σώματος και μαλλιών εμφανίζεται στο τέταρτο επεισόδιο της πολυαναμενόμενης σειράς του Netflix

Ο βραβευμένος οίκος πολυτελούς περιποίησης της επιδερμίδας, σώματος και μαλλιών Augustinus Bader, με γνώμονα την τεχνολογία αιχμής, ανακοινώνει µε ενθουσιασμό τη συμμετοχή του στην τελευταία σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix, Emily in Paris.

Jenny.Gr

Στο τέταρτο επεισόδιο της νέας σειράς που βγήκε στον αέρα στις 15 Αυγούστου, η Emily και η ομάδα αναλαμβάνουν την ανάπτυξη μιας δημιουργικής καμπάνιας στοχεύοντας στην ανάδειξη της σειράς περιποίησης μαλλιών του οίκου που βασίζεται σε επιστημονικά δεδομένα.

Jenny.Gr

Ο Augustinus Bader συµµετέχει µε ενθουσιασµό στο φαινόµενο Emily in Paris, που είναι γνωστό για τα ενδιαφέροντα σενάριά του αλλά και τους πιστούς θαυμαστές του που περιμένουν µε ανυπομονησία την επόμενη περιπέτεια της Emily. Όπως παρουσιάζεται και στη σειρά, τα προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας και μαλλιών του οίκου περιέχουν την αποκλειστική τεχνολογία TFC8®, η οποία λειτουργεί σε συνεργασία µε τις φυσικές, θρεπτικές συνθέσεις για να προσφέρει υγιή, αναζωογονημένη επιδερμίδα και μαλλιά.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.