ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

DARLING GLOWY SCREEN SPF50+: Το vegan αντηλιακό προσώπου με skin-perfecting αποτέλεσμα


JTeam

24 Σεπτεμβρίου 2024

DARLING GLOWY SCREEN SPF50+: Το vegan αντηλιακό προσώπου με skin-perfecting αποτέλεσμα
Καθημερινή ενυδάτωση, αντηλιακή προστασία και ασπίδα ενάντια στο blue light με οικολογική σύνθεση που βελτιώνει την επιδερμίδα

Η αντηλιακή προστασία τοποθετείται ολοένα και πιο ψηλά στην κορυφή της αντιγήρανσης και ένα αντηλιακό προσώπου για καθημερινή χρήση ακόμη και τη χειμερινή σεζόν αποτελεί το next best thing του skincare.

Το αντηλιακό προσώπου GLOWY SCREEN SPF 50+, το star product του Ιταλικού vegan suncare brand DARLING, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει καθημερινή ενυδάτωση και προστασία SPF.Η «πράσινη» φόρμουλά του περιλαμβάνει φίλτρα UV επόμενης γενιάς, που θωρακίζουν την επιδερμίδα ενάντια στις βλαβερές ακτίνες UVA και UVB, την περιβαλλοντική ρύπανση και το bluelight των ηλεκτρονικών συσκευών.

Η skin-perfecting σύνθεση του DARLING GLOWY SCREENSPF 50+ προσφέρει αόρατη προστασία και φυσική, λαμπερή όψη, χωρίς λευκά υπολείμματα, καθιστώντας το ιδανικό για βάση μακιγιάζ.Με το μοναδικό άρωμα της Darling, το GLOWY SCREEN SPF 50+ σάς μεταφέρει σε έναν τροπικό παράδεισο με απαλές νότες καρύδας, Tiaré και Monoi.

Jenny.Gr


CALLING ALL DARLING LOVERS!

Από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 6 Οκτωβρίου, με κάθε αγορά του GLOWY SCREEN SPF 50+ από το Hondos Center Ερμού (Ερμού 39), λαμβάνετε δώρο το limited edition Denim Baseball Cap της DARLING, για φθινοπωρινές εμφανίσεις που συνδυάζουν την αντηλιακή προστασία με το απαράμιλλο στιλ.

GLOWY SCREEN SPF 50+ FACE SUNSCREEN

Το εμβληματικό αντηλιακό προσώπου που βελτιώνει την επιδερμίδα

Το αντηλιακό προσώπου GLOWY SCREEN SPF 50+ αναδεικνύει τη φωτεινή όψη της επιδερμίδας εκ των έσω, προστατεύοντάς την αποτελεσματικά από τις βλαβερές ακτίνες UVA&UVB, τους επιβαρυντικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες και το μπλε φως που προέρχεται από υπολογιστές και κινητά. Το θρεπτικό έλαιο Jojoba και το έλαιο βερίκοκου χαρίζουν λείανση της επιδερμίδας. Επίσης διαθέτει αλλαντοΐνη, εκχύλισμα μύρτιλλου και βιταμίνη Ε, γνωστά για τις ισχυρές αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες, που καταπραΰνουν, ενισχύουν και προάγουν τη λάμψη.

SPF50+ | BLUE LIGHT SHIELD | DARLING ICONIC FRAGRANCE
Vegan | Cruelty-free | Dermatologically tested | Reef safe | Made in Italy
45€ / 40ml

Jenny.Gr


ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμόστεκαθημερινά μία γενναιόδωρηποσότητα στο πρόσωπο και τον λαιμό ως το τελευταίο βήμα της ρουτίνας περιποίησης του δέρματος, πριν από το μακιγιάζ και 15 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο. Επαναλάβετε συχνά για να διατηρήσετε την προστασία, ειδικά μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα με πετσέτα.

Jenny.Gr


DARLING is GREEN: 100% sustainable συσκευασίες

Το νέο πρακτικό σωληνάριο με αντλία χωρίς αέρα έχει σχεδιαστεί για ακριβή δοσομέτρηση, ελαχιστοποιώντας τη σπατάλη προϊόντος. Είναι κατασκευασμένο από το100% ανακυκλώσιμο και οικολογικό υλικό GreenPE. Σε αντίθεση με το παραδοσιακό πλαστικό που χρησιμοποιεί πρώτες ύλες από ορυκτές πηγές όπως το πετρέλαιο ή το φυσικό αέριο, το GreenPE είναι ένα πλαστικό που παράγεται από ζαχαροκάλαμο, μια ανανεώσιμη πρώτη ύλη. Απορροφά και συγκρατεί CO2 από την ατμόσφαιρα κατά την παραγωγή του, συμβάλλοντας στη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου. Διατηρεί τις ίδιες ιδιότητες, την απόδοση και την ευελιξία στην εφαρμογή με το παραδοσιακό πλαστικό και μπορεί να ανακυκλωθεί στην ίδια αλυσίδα ανακύκλωσης.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.