ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

«Ρυτίδες; ΝΟΤ ΜΕ»: H νέα σειρά KORRES Black Pine Primus επαναπροσδιορίζει την έννοια της αντιγήρανσης


JTeam

15 Οκτωβρίου 2024

«Ρυτίδες; ΝΟΤ ΜΕ»: H νέα σειρά KORRES Black Pine Primus επαναπροσδιορίζει την έννοια της αντιγήρανσης
Aξιοποιώντας τις μοναδικές ιδιότητες του ανθού Μαύρης Πεύκης, ενός ισχυρού φυσικού συστατικού που βρίσκεται στα αιωνόβια δάση της Πίνδου

«Ρυτίδες; ΝΟΤ ΜΕ» αυτό είναι το μότο που ενσαρκώνει το attitude της σύγχρονης, δυναμικής γυναίκας. Εκείνης που ισορροπεί μεταξύ ενός πολυάσχολου τρόπου ζωής και τη διατήρηση της νεανικής και λαμπερής όψης της επιδερμίδας της, χωρίς συμβιβασμούς. Με τη νέα σειρά KORRES Black Pine Primus, λέει ένα μεγάλο "NOT ME" στις ρυτίδες, τα σημάδια γήρανσης και την μειωμένη ελαστικότητα. Αυτή η νέα, αντιγηραντική συλλογή, με καινοτόμες φόρμουλες, προσφέρει στοχευμένες λύσεις για νεανική επιδερμίδα, δίνοντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να δείχνουν όσο λαμπερές αισθάνονται.

Η Μαύρη Πεύκη ανθοφορεί κάθε Άνοιξη (από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο) με τους ανθούς της να είναι η πρώτη πηγή ανανέωσης που δίνουν ζωή στο δέντρο. Όπως οι ανθοί αντιπροσωπεύουν το πιο φρέσκο και ισχυρό στάδιο του κύκλου ζωής του δέντρου εξασφαλίζοντας την ανάπτυξη, την αναπαραγωγή και την ανανέωσή του έτσι και η συλλογή Black Pine Primus αξιοποιεί αυτή την απαράμιλλη ζωτικότητα του ανθού της Μαύρης Πεύκης προκειμένου να διατηρήσει τη νεότητα του δέρματος.

Με περισσότερα από 15 χρόνια έρευνας, οι επιστήμονες της KORRES έχουν αποκωδικοποιήσει τους φυσικούς αμυντικούς μηχανισμούς της Πεύκης, ενός δέντρου γνωστού για την ανθεκτικότητά του και τη μακροζωία του. Ως αποτέλεσμα αυτής της έρευνας, η KORRES έχει αναπτύξει πρωτοποριακές, φυσικής προέλευσης αντιγηραντικές φόρμουλες με τη συλλογή Μαύρη Πεύκη να προσφέρει σύσφιξη και ανόρθωση, και τη συλλογή Λευκή Πεύκη να απευθύνεται στις ανάγκες της επιδερμίδας μετά την εμμηνόπαυση. Η σειρά Black Pine Primus, που έρχεται να προστεθεί τώρα στον χάρτη περιποίησης της KORRES, είναι μία νέα καινοτομία που προσφέρει συνεχή ανανέωση της επιδερμίδας, ενώ αποτελεί ασπίδα στην εξωγενή γήρανση.

Jenny.Gr

Black Pine Primus – Γιατί είναι μοναδική;

Περισσότερα από 15 Χρόνια Έρευνας: Αναπτύχθηκε ως αποτέλεσμα 15ετούς επιστημονικής μελέτης των φυσικών αμυντικών μηχανισμών των αιωνόβιων δέντρων από την KORRES Bioactive εκχύλισμα Ανθού Μαύρης Πεύκης*:

Προϊόν Αναβαθμιστικής Ανακύκλωσης (Upcycling) από το Δάσος της Πίνδου, πλούσιο σε ισχυρά αντιοξειδωτικά (πολυφαινόλες και φλαβονοειδή) για την προστασία από τις ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται από εξωτερικούς
παράγοντες.

Παγκόσμια Καινοτομία: Για πρώτη φορά παγκοσμίως, η KORRES συνδυάζει 2x πράσινες τεχνολογίες εκχύλισης - Φυσικοί Βαθέως

Ευτηκτικοί Διαλύτες [NaDES] + Υποβοηθούμενη Ενζυματική Εκχύλιση [ΕΑΕ]. Αυτές οι μέθοδοι αναπαράγουν τις φυσικές λειτουργίες και τη συμπεριφορά του φυτού, με αποτέλεσμα μια διαδικασία βιώσιμης εκχύλισης, χωρίς χημικά και φιλική προς το περιβάλλον. Το αποτέλεσμα είναι ένα super boosted και υψηλής ποιότητας εκχύλισμα με x3 περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες (πολυφαινόλες + φλαβονοειδή).
Τεχνολογία YouthRePro: ένα ισχυρό σύμπλεγμα ενεργοποίησης νεότητας συνδυάζοντας το Εξαπεπτίδιο-8 και τρεις τύπους Υαλουρονικού Οξέος για λείανση ρυτίδων, ελαστικότητα και σφριγηλό δέρμα.

Φρέσκες, ελαφριές υφές

Ποσοστό φυσικής προέλευσης έως 97,6%

*KORRES Bioactive Extraction-Patent pendin

Ανθός Μαύρης Πεύκης, ένα μοναδικό συστατικό

Η σειρά Black Pine Primus ενσωματώνει τη δύναμη του ανθού Μαύρης Πεύκης, την πρώτη πηγή για την ανανέωση του δέντρου. Ο ανθός Μαύρης Πεύκης προστατεύει τους ευαίσθητους μεριστωματικούς ιστούς εξασφαλίζοντας την ανάπτυξη και την αναπαραγωγή του δέντρου ενώ παράλληλα βοηθάει στη συνεχή ανανέωσή του ακόμα και στις δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες. Πρόκειται για ένα ισχυρό συστατικό που ανθίζει κάθε άνοιξη από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο, προετοιμάζοντας την ανανέωση του δέντρου και γεμίζοντας τα βουνά της Πίνδου με μια μοναδική εικόνα φυσικής ομορφιάς. Πλούσιος σε αντιοξειδωτικά (πολυφαινόλες και φλαβονοειδή) ο ανθός Μαύρης Πεύκης συμβάλλει στη διατήρηση της νεότητας και της αναζωογόνησης του δέρματος.

Jenny.Gr

KORRES Bioactive Extraction

Nέα μέθοδος εκχύλισης | Παγκόσμια καινοτομία1

Η KORRES εστιάζει στη μελέτη των αιωνόβιων δέντρων εδώ και 15 χρόνια επιχειρώντας να αποκωδικοποιήσει τους ισχυρούς αμυντικούς μηχανισμούς τους και να τους μεταφράσει σε δραστικά συστατικά για δέρμα με υγιή όψη. Η σειρά Black Pine Primus ενσωματώνει τη δύναμη του ανθού Μαύρης Πεύκης, την πρώτη πηγή για την ανανέωση του δέντρου. Ο ανθός της Μαύρης Πεύκης είναι εξαιρετικά ευαίσθητος, καθιστώντας τη συλλογή και την εκχύλισή του μια εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία. Για πρώτη φορά παγκοσμίως, η KORRES συνδυάζει 2x πράσινες τεχνολογίες εκχύλισης: Φυσικοί Βαθέως Ευτηκτικοί Διαλύτες [NaDES] + Υποβοηθούμενη Ενζυματική Εκχύλιση [ΕΑΕ] για την
απόκτηση του Bioactive εκχυλίσματος ανθού Μαύρης Πεύκης2 το οποίο προστατεύει το κολλαγόνο και διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος, βελτιώνοντας έτσι την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

Αυτές οι μέθοδοι αναπαράγουν τις φυσικές λειτουργίες και τη συμπεριφορά του φυτού, με αποτέλεσμα μια διαδικασία βιώσιμης εκχύλισης, χωρίς χημικά και φιλική προς το περιβάλλον. Το αποτέλεσμα είναι ένα super boosted και υψηλής ποιότητας εκχύλισμα με 3x περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες (πολυφαινόλες + φλαβονοειδή). Το Bioactive Εκχύλισμα Ανθού Μαύρης Πεύκης* είναι το νέο συστατικό που εισήγαγε η KORRES στη διεθνή βίβλο καλλυντικών συστατικών (wINCI).

Τεχνολογία YouthRePro

Η σειρά Black Pine Primus ενσωματώνει παράλληλα την τεχνολογία YouthRePro, ένα ισχυρό σύμπλεγμα ενεργοποίησης νεότητας που περιλαμβάνει το Εξαπεπτίδιο-8 και 3x τύπους Υαλουρονικού Οξέος και έχει σχεδιαστεί με σκοπό την αναζωογόνηση του δέρματος λειαίνοντας τις ρυτίδες, ενισχύοντας την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά του.
Εξαπεπτίδιο-8: Ένα ισχυρό πεπτίδιο γνωστό για την ιδιότητά του να υποστηρίζει την ανανέωση του δέρματος, με αποτέλεσμα πιο απαλή και πιο ελαστική, λαμπερή και λεία, χωρίς ρυτίδες επιδερμίδα.

Hyaluronic Acid Complex


o Πολύ Υψηλó MΒ ΥΟ Cross-Linked: “Γεμίζει” και ενυδατώνει βαθιά το δέρμα.
o Πολύ Χαμηλό ΜΒ ΥΟ & Ολιγοσακχαρίτες: Λειαίνει το δέρμα και μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων.
o Χαμηλό ΜΒ ΥΟ & Λινολενικό Οξύ: Ενισχύει τη λάμψη και συμβάλλει στην ομοιομορφία του χρωματικού τόνο

Black Pine Primus

Μια ‘NO WRINKLES’ σειρά αντιγήρανσης που αποτελείται από τρία μοναδικά προϊόντα που δρουν άμεσα ενώ λειτουργούν συνδυαστικά για μέγιστα και άμεσα αποτελέσματα.

Black Pine Primus
Ορός Ενεργοποίησης Νεότητας

Jenny.Gr

Επαναστατικός Ορός Ενεργοποίησης Νεότητας με water-gel υφή που συνδυάζει τη δύναμη 6x τύπων Υαλουρονικού Οξέος, στοχεύοντας στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων και την ενίσχυση της λάμψης. Η μοναδική αυτή φόρμουλα περιέχει 3x ισχυρoύς τύπους Υαλουρονικού Οξέος για λείανση λεπτών γραμμών + ρυτίδων, ενίσχυση λάμψης και αύξηση ενυδάτωσης, μαζί με 3x έξτρα τύπους Υαλουρονικού Οξέος που διεισδύουν στις διαφορετικές στοιβάδες της επιδερμίδας, για ενίσχυση της υγρασίας του επιδερμικού φραγμού και του ομοιόμορφου τόνου της επιδερμίδας.

Ο Ορός Ενεργοποίησης Νεότητας είναι ενισχυμένος με το Bioactive εκχύλισμα Ανθού Μαύρης Πεύκης*, που συγκεντρώνει την ενέργεια του δέντρου, πλούσιος σε ισχυρά αντιοξειδωτικά και βιταμίνες για αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Η φόρμουλα ενσωματώνει επίσης την τεχνολογία YouthRePro, ένα ισχυρό σύμπλεγμα ενεργοποίησης νεότητας με 3x τύπους Υαλουρονικού Οξέος και Εξαπεπτίδιο-8 για λείανση ρυτίδων, ελαστικότητα και σφριγηλό δέρμα.

Περιεχόμενο Φυσικής Προέλευσης 97,6%.

*KORRES Bioactive Extraction-Patent pending

Βlack Pine Primus
Λείανση Ρυτίδων + Ελαστικότητα
Κρέμα Νεότητας Ημέρας

Jenny.Gr


Αναζωογονητική κρέμα-gel ημέρας, με πολλαπλή ενεργή δράση που μειώνει ορατά την όψη των ρυτίδων, ενισχύει την ελαστικότητα, επαναφέρει τα επίπεδα υγρασίας στο δέρμα και χαρίζει λάμψη. Ενισχυμένη με το πλούσιο σε ισχυρά αντιοξειδωτικά και βιταμίνες Biοactive Εκχύλισμα Ανθού Μαύρης Πεύκης* που συγκεντρώνει την ενέργεια του δέντρου, στοχεύοντας στην αναζωογόνηση της όψης της επιδερμίδας. Με την τεχνολογία YouthRePro, ένα σύμπλεγμα ενεργοποίησης νεότητας με 3x τύπους Υαλουρονικού Οξέος και Εξαπεπτίδιο-8 για λείανση ρυτίδων, ελαστικότητα και σφριγηλό δέρμα. Το φυσικό εναλλακτικό της Ρετινόλης που περιέχει η φόρμουλα, δρα ενάντια στα σημάδια γήρανσης, ενώ αφήνει το δέρμα με αίσθηση άνεσης.

Περιεχόμενο Φυσικής Προέλευσης 93,1%

Black Pine Primus
Λείανση Ρυτίδων + Ελαστικότητα
Κρέμα Νεότητας Νύχτας
Ρυτίδες + Θρέψη

Jenny.Gr


Ανάλαφρη κρέμα νεότητας νύχτας που μειώνει την όψη λεπτών γραμμών και ρυτίδων και βοηθά την επιδερμίδα να ανακτήσει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητά της το πρωί. Με βελούδινη υφή που απλώνεται ομοιόμορφα στο δέρμα, προσφέρει αναζωογόνηση και ξεκούραστη όψη. Ενισχυμένη με το Biοactive Εκχύλισμα Ανθού Μαύρης Πεύκης*, που συγκεντρώνει την ενέργεια του δέντρου, πλούσιος σε ισχυρά αντιοξειδωτικά και βιταμίνες για αναζωογόνηση της επιδερμίδας και τεχνολογία YouthRePro, ένα ισχυρό σύμπλεγμα ενεργοποίησης νεότητας με 3x τύπους Υαλουρονικού Οξέος και Εξαπεπτίδιο-8 για λείανση ρυτίδων, ελαστικότητα και σφριγηλό δέρμα.. Εμπλουτισμένη με το Βιοδραστικό από Άνθη Λεβάντας, που λειτουργεί ως ενεργοποιητής νεότητας κατά τη φάση του ύπνου, για ξεκούραστη και λαμπερή όψη το πρωί.

Περιεχόμενο Φυσικής Προέλευσης 97%.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.