ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY TESTING ROOM

Metal Detox Makeover: Δοκιμάσαμε τη θεραπεία που κάνει τα μαλλιά πιο λαμπερά και υγιή από ποτέ!


JTeam

7 Ιουνίου 2022

Metal Detox Makeover: Δοκιμάσαμε τη θεραπεία που κάνει τα μαλλιά πιο λαμπερά και υγιή από ποτέ!
Περάσαμε μία ημέρα στο Finch by Stavros Liaros και μάθαμε τα μυστικά για την Metal Detox θεραπεία της L’Oréal Professionnel Paris.

Υπάρχουν στιγμές που χρειάζεσαι μία αλλαγή. Και για να την κάνεις, ξεκινάς από οτιδήποτε μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση, μικρό ή μεγάλο. Από αλλαγή συνηθειών που θα κάνουν τη ζωή σου καλύτερη, μέχρι αναδιοργάνωση των επίπλων στο σπίτι και ανανέωση της ντουλάπας και του look γενικότερα.

Αυτή η επιθυμία μας πιάνει ακόμα περισσότερο, όσο πλησιάζει το καλοκαίρι. Και συνήθως, το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε εμείς οι γυναίκες να αλλάξουμε, είναι τα μαλλιά. Όπως αυτή η εποχή διακρίνεται για τη φρεσκάδα και την λάμψη της, έτσι κι εμείς θέλουμε μαλλιά που αποπνέουν υγεία και είναι «ζωντανά».

Γι' αυτό κι επισκεφτήκαμε τον καλύτερο, για να τού εμπιστευτούμε την αλλαγή που θέλουμε να κάνουμε. Ειδικά, όταν δεν έχεις «πειράξει» τα μαλλιά σου ποτέ, τότε είναι που χρειάζεσαι σίγουρα τη συμβουλή του κορυφαίου hair expert, για να γίνει το πρώτο σου hair makeover μια αξέχαστη εμπειρία.

Jenny.Gr
Photo credits: Χρήστος Λώλος

Έτσι, λοιπόν, ο Σταύρος Λιάρος άνοιξε με χαρά τις πόρτες του Finch by Stavros Liaros (Λασκαρίδου 111, Καλλιθέα), για να μας πει όλα τα «μυστικά» για τη σωστή φροντίδα της τρίχας. Αφού την κοίταξε λεπτομερώς, μας πρότεινε την τεχνική french balayage, η οποία ξανοίγει φυσικά το χρώμα και το κάνει πιο φωτεινό, σαν να το «άγγιξε» ο ήλιος.

Τι ήταν, βέβαια, πιο απαραίτητο, μετά τη «διάγνωση»; Η εφαρμογή της θεραπείας Metal Detox της L’Oréal Professionnel Paris. «Επιλέγουμε την υπηρεσία θεραπείας Metal Detox, ώστε να μην υπάρχει φθορά και να έχει μεγαλύτερη διάρκεια το αποτέλεσμα του χρώματος που επιλέξαμε», όπως μας είπε ο Σταύρος Λιάρος.

Jenny.Gr
Photo credits: Χρήστος Λώλος

Όλες οι γυναίκες είναι η αλήθεια πως φοβόμαστε τη φθορά, στην οποία υπόκεινται τα μαλλιά μας από προϊόντα, πρέσες, σεσουάρ και υψηλές θερμοκρασίες. Γι' αυτό, τόσο η θεραπεία Metal Detox, όσο και η διάγνωση κι εφαρμογή της από τον εξειδικευμένο κομμωτή, εγγυώνται ενυδάτωση, υγεία, διάρκεια στο χρώμα και τη μη - ευαισθητοποίηση των μαλλιών με έως και 87% λιγότερο σπάσιμο της τρίχας, αλλά και απομάκρυνση των μεταλλικών στοιχείων που βρίσκονται στο νερό, όπως είναι ο χαλκός, κι ενσωματώνονται στο εσωτερικό της τρίχας κατά το λούσιμο.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τα βήματα της θεραπείας που δοκιμάσαμε

Βήμα 1ο: Metal Detox Neutralizer Pre-Treatment

Jenny.Gr
Photo credits: Χρήστος Λώλος

Κατά το πρώτο βήμα, ο Creative Partner της L’Oréal Professionnel Paris έκανε προετοιμασία περιποίησης με 10% γλυκοαμίνη, χρησιμοποιώντας το Metal Detox Neutralizer Pre-Treatment. Με αυτό τον τρόπο, απομακρύνονται, όπως προαναφέραμε, τα μεταλλικά στοιχεία από τα μαλλιά, πριν από τις υπηρεσίες βαφής, balayage ή ξανοίγματος.

Στη συνέχεια, ο Σταύρος Λιάρος εφάρμοσε την τεχνική french balayage κι έπειτα πέρασε το Toner Dia Light, για να επέλθει ένα baby blonde, το οποίο έχει φωτεινότητα και διάρκεια.

Jenny.Gr
Photo credits: Χρήστος Λώλος

«Έτσι πετύχαμε ένα πολύ ωραίο balayage, το οποίο ταιριάζει πάρα πολύ πάνω σου και αναδεικνύει τα όμορφα χαρακτηριστικά σου», ανέφερε ο Σταύρος Λιάρος.

Βήμα 2ο: Metal Detox Shampoo

Jenny.Gr
Photo credits: Χρήστος Λώλος

Η συνέχεια είχε ένα απολαυστικό λούσιμο με το Metal Detox Shampoo, το επαγγελματικό σαμπουάν που αποτοξινώνει και καθαρίζει απαλά τα μαλλιά, μετά τις υπηρεσίες βαφής, balayage ή ξανοίγματος, ενώ απομακρύνει τα μεταλλικά στοιχεία από την τρίχα.

Η αίσθηση απλά υπέροχη και αξίζει να τη δοκιμάσει η καθεμία!

Βήμα 3ο: Metal Detox Masque

Jenny.Gr
Photo credits: Χρήστος Λώλος

Το τελευταίο βήμα είχε να κάνει με την εφαρμογή της επαγγελματικής μάσκας περιποίησης Metal Detox Masque. Με την εν λόγω μάσκα, προστατεύεται η τρίχα από την προσκόλληση νέων μεταλλικών στοιχείων, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνεται η θρέψη και η ενυδάτωσή της, για ανάλαφρα μαλλιά.

Jenny.Gr
Photo credits: Χρήστος Λώλος

Το καθάρισμα της ψαλίδας ήταν απαραίτητο, για να έχουμε μια ολοκληρωμένη φροντίδα και περιποίηση των μαλλιών, όπως και οι μπούκλες, που χαρίζουν ένα ανέμελο look και είναι ιδανικές για κάθε ημέρα.

Jenny.Gr
Photo credits: Χρήστος Λώλος

Πώς να μην χαμογελάς, λοιπόν, μετά από αυτό το αποτέλεσμα, δίπλα στον ειδικό;

Jenny.Gr
Photo credits: Χρήστος Λώλος

Aναζήτησε κι εσύ όλα τα προϊόντα από τη L’Oréal Professionnel Paris σε επιλεγμένα κομμωτήρια, καταστήματα καλλυντικών και online και αν θέλεις ακόμα περισσότερες πληροφορίες, κάνε click στο επίσημο site της L’Oréal Professionnel Paris. Φυσικά, μην παραλείψεις να κάνεις like στην Official Facebook σελίδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.