ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Πώς να αντιγράψετε το sexy, burgundy μακιγιάζ της Elizabeth Olsen


25 Μαΐου 2014

Με απλές κινήσεις.

Αν είστε καλεσμένη σε γάμο ή κάποιο άλλο event, και δε θέλετε να δώσετε ένταση στα χείλη, τότε σας προτείνουμε αυτό το sexy look της Elizabeth Olsen. H ηθοποιός προτίμησε ένα smoeky μακιγιάζ σε burgundy απόχρωση, ιδανική για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις.

'Godzilla' premiere in London

Ακολουθείστε βήμα προς βήμα τα tips για να πετύχετε ατό το look:

1. Αφού βάλετε ενυδατική, απλώστε στην επιδερμίδα σας ένα ελαφρύ foundation στον κατάλληλο τόνο. 2. Καλύψτε τους κύκλους των ματιών σας με ένα concealer, ένα τόνο πιο ανοιχτό από το foundation. 3. Ξεκινήστε με τα μάτια, απλώνοντας μία σκιά σε ζεστή, σοκολατί απόχρωση σε όλο το κινητό βλέφαρο. 4. Αν θέλετε να δώσετε λίγη παραπάνω ένταση, τότε περάστε στην κόγχη του ματιού μία σκιά σε μωβ απόχρωση. Θα δώσει βάθος στο βλέμμα. 5. Κάντε μία μίξη των δύο σκιών και περάστε την στο κάτω μέρος του ματιού, κάτω από τις βλεφαρίδες. Ντεγκαντάρετε σωστά με ένα μαλακό πινέλο και πάνω και κάτω. 6. Τονίστε τις ρίζες των βλεφάρων σας με ένα μαύρο μολύβι, σε Kohl υφή (δηλαδή μαλακό). 7. Περάστε μπόλικο μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας. 8. Για τα ζυγωματικά προτιμήστε ένα απαλό ρουζ σε neutral απόχρωση ή απαλή ροζ. 9. Τα nude χείλη θα συμπληρώσουν άψογα αυτό το make up look.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.