ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Πώς να αντιγράψετε το μακιγιάζ της Kerry Washington από τα Emmys


27 Αυγούστου 2014

Ένα εντυπωσιακό και πρωτότυπο look.

Σίγουρα όταν μιλάμε για το κόκκινο χαλί περιμένουμε να δούμε κόκκινα χείλη και bronxe μακιγιάζ. Η Kerry Washington στην απονομή των Emmy, έκανε την ανατροπή, βάφοντας τα μάτια της σε μπλε, ψυχρή απόχρωση. Αυτό το look ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και εμείς θα σας βοηθήσουμε να το πετύχετε, step by step και να εντυπωσιάσετε στην έξοδό σας.

Για το δέρμα: Μην επιτρέψετε σε κανένα foundation να καλύψει το ηλιοκαμένο σας πρόσωπο. Αν θέλετε ένα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα, τότε δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε μία BB cream που θα καλύψει τυχόν ατέλειες χωρίς να κρύψει τους πόρους και την λάμψη του προσώπου σας. Απλώστε την με το χέρι ή με το κατάλληλο πινέλο. Έπειτα, καλύψτε τους μαύρους κύκλους σας με ένα concealer ένα τόνο πιο ανοιχτό από το δέρμα σας.

kerry

Για τα μάτια: Με ένα μπλε μολύβι, οριοθετήστε όλο το κινητό σας βλέφαρο έτσι ώστε να ξέρετε μέχρι πού θα περάσετε την σκιά σας. Έπειτα, επιλέξτε μία σκιά σε μπλε απόχρωση (σατινέ ή ματ) και περάστε την στο κινητό βλέφαρο. Με ένα καθαρό, μαλακό πινέλο, ντεγκραντάρετε τις άκρες ώστε να μην υπάρχουν σκληρά σημεία. Έπειτα περάστε την ίδια σκιά και στο κάτω βλέφαρο, κοντά στις βλεφαρίδες. Ένα μαύρο μολύβι ματιών στην εσωτερική γραμμή των βλεφαρίδων και ένα μαύρο μάσκαρα θα δώσει extra ένταση στο βλέμμα.

Για τα χείλη: Κάντε το περίγραμμα των χειλιών με ένα nude μολύβι και περάστε τα χείλη σας με ένα nude-ροζ χρώμα της αρεσκείας σας. Λίγο lip gloss στο κέντρο των χειλιών θα δώσει παραπάνω ένταση.

Για τα ζυγωματικά: Προτιμήστε να αναμίξετε λίγη τερακότα με ένα ρουζ σε ροζ απόχρωση για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

[gallery-373398] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.