ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Το beach hair style ταιριάζει και στο φθινόπωρο!


7 Οκτωβρίου 2014

Γι αυτό μάθετε μόνες σας να δημιουργείται ένα salt hair spray, με απλά υλικά!

Είναι το πιο εύκολο, sexy και νεανικό look που μπορείτε να έχετε. Τα beach style μαλλιά πολλές γυναίκες τα έχουν συνδέσει με το καλοκαίρι. Κι όμως το συγκεκριμένο στιλ το συναντήσαμε και στα φθινοπωρινά/χειμωνιάτικα catwalks-για παράδειγμα στον οίκο Louis Vuitton. Η μόνη διαφορά ήταν ότι οι hair stylists είχαν δώσει περισσότερο όγκο στις άκρες και δεν ήταν τόσο wet style. Δεν υπάρχει λόγος να ψάχνετε να βρείτε προϊόν για τα μαλλιά σας, το οποίο θα σας χαρίσει beach style. Με ελάχιστα υλικά και ένα μπουκάλι-spray θα έχετε το προϊόν έτοιμο, στο σπίτι σας, φτιαγμένο από τα χεράκια σας... Τί θα χρειαστείτε λοιπόν;

  1. Μία κουταλιά της σούπας  έλαιο καρύδας
  2. Μία κουταλιά της σούπας θαλασσινό αλάτι
  3. Ένα κουταλάκι του γλυκού gel για τα μαλλιά
  4. Μία κουταλιά της σούπας conditioner (προαιρετικό)
  5. Μία κούπα νερό

Διαδικασία:

Τοποθετήστε το λάδι καρύδας σε ένα μεσαίου μεγέθους μπολ και βάλτε το στο φούρνο μικροκυμάτων για 15-30 δευτερόλεπτα μέχρι να λιώσει. Αναμείξτε το με το αλάτι, το gel και το conditioner. Ανακατέψτε τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Ζεστάνετε το νερό μέχρι να κάψει αλλά όχι να βράσει και ρίξτε το μέσα στο μίγμα ελαίου καρύδας. Ρίξτε το μέσα στο μπουκάλι-spray. Ψεκάστε το υλικό σε νωπά μαλλιά και αφήστε το να στεγνώσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.