ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Beauté την Κυριακή: Απολέπιση από την κορυφή έως τα νύχια


TSVIGKOU

23 Οκτωβρίου 2016

best-diy-body-scrub-recipes.jpg

Δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση από ένα λείο και ενυδατωμένο σώμα. Για να το πετύχουμε όμως απαιτείται λίγη προσπάθεια παραπάνω, μία κρέμα ίσως δεν είναι αρκετή. Χειμώνα, καλοκαίρι πρέπει να κάνουμε απολέπιση, για να αποβάλλουμε τα νεκρά κύτταρα και να βοηθάμε την κρέμα να εισχωρεί καλύτερα στους πόρους του δέρματός μας. Αυτή την Κυριακή λοιπόν προτείνω να κάνετε focus στην απολέπιση και να περιποιηθείτε το δέρμα σας, από την κορυφή έως τα νύχια. Θα πρέπει να κάνετε δύο διαφορετικές συνταγές, μία για το πρόσωπο και μία για το υπόλοιπο σώμα.

ΠΡΟΣΩΠΟ

urlΥλικά: 1 κουταλιά λευκή ζάχαρη και 1 κουταλιά έλαιο jojoba. Διαδικασία: Με απαλές, κυκλικές κινήσεις απλώστε το μείγμα στο πρόσωπό σας, επιμένοντας στα σημεία της μύτης, του μετώπου και στο πιγούνι. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και σκουπίστε με ταμποναριστές κινήσεις και μία καθαρή πετσέτα το πρόσωπό σας.

ΣΩΜΑ

diybodyscrub1Υλικά: 1½ κουταλιά μαύρη ζάχαρη και 3 κουταλιές φυτικό βούτυρο (καριτέ). Διαδικασία: Κάντε απαλό μασάζ σε όλο σας το σώμα και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Σκουπιστείτε με καθαρή πετσέτα και ταμποναριστές κινήσεις.

Αφού τελειώσετε με τα scrub σε σώμα και πρόσωπο στη συνέχεια κάντε ενυδάτωση. Στο πρόσωπό σας καλό είναι να εφαρμόσετε αρχικά serum και μετά την ενυδατική σας. Στο υπόλοιπο σώμα σας απλώστε την ενυδατική σας και αφήστε τη να στεγνώσει. Νιώστε πλήρως ενυδατωμένες και απολαύστε την απαλή σας επιδερμίδα και το λαμπερό σας πρόσωπο!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.