ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Beauté την Κυριακή: DIY Cleaner για τα πινέλα σας


30 Οκτωβρίου 2016

Η υγιεινή του προσώπου μας στηρίζεται και στο πόσο καθαρά είναι τα πινέλα του μακιγιάζ μας. Ανάλογα με τη χρήση που κάνετε, καλό είναι να τα πλένετε μία φορά την εβδομάδα.

Την Κυριακή που έχετε χρόνο μαζέψτε όλα τα πινέλα του μακιγιάζ σας και δημιουργήστε ένα πανεύκολο καθαριστικό, με υλικά που σίγουρα έχετε σπίτι σας.

makeup-brushes-medium

Σε ένα μπολ λοιπόν, αναμείξτε λάδι με το σαμπουάν που χρησιμοποιείτε, για να λούζετε τα μαλλιά σας. Βουτήξτε κάθε πινέλο σας στο μπολ και στη συνέχεια καθαρίστε το, πάνω σε ένα καθαρό σφουγγάρι. Όταν θα δείτε ότι στο σφουγγάρι δε βγαίνουν πλέον χρώματα, σημαίνει ότι το πινέλο σας είναι καθαρό. Αφήστε το σε ένα ποτήρι όρθιο, να στεγνώσει φυσικά και συνεχίστε με το επόμενο πινέλο σας. pexels-photo-26671-mediumExtra Tip: Το σφουγγάρι που θα χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να είναι καινούριο. Επιπλέον καλό είναι να ψεκάσετε τα πινέλα σας την ώρα που στεγνώνουν, με ένα αντιβακτηριδιακό προϊόν, κατάλληλο για το πρόσωπο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.