ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Οι εύκολες αλλά περίεργες DIY συνταγές των διάσημων


8 Ιανουαρίου 2017

20140905-zaf-i90-165.jpg

Πιείτε ένα μεγάλο μπουκάλι νερό, αφού βουρτσίσετε τα δόντια σας

Αυτό προτείνει η Cameron Diaz να κάνουμε μετά το πρωινό βούρτσισμα των δοντιών. Ο λόγος είναι ότι με τόσο νερό ξυπνάμε τη διαδικασία της χώνεψης. Κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί η διάσημη ηθοποιός πίνει ένα ποτήρι νερό και το πρωί μόλις ξυπνήσει βουρτσίζει τα δόντια της και μετά πίνει ένα μεγάλο μπουκάλι νερό. Η ίδια ισχυρίζεται ότι κατά τη διάρκεια του ύπνου, η διαδικασία της αναπνοής εκπνέει αρκετή υγρασία από τους πνεύμονες. Αν λοιπόν κοιμόμαστε οχτώ ώρες, φανταστείτε πόσο νερό χρειάζεται το σώμα μας.

Μαγιονέζα για προστασια μαλλιών

Αυτή είναι η πρόταση της Blake Lively, η οποία φημίζεται για τα λαμπερά μαλλιά της. Πριν μπει στο μπάνιο απλώνει μαγιονέζα από τη μέση των μαλλιών της και προς τις άκρες. Με αυτόν τον τρόπο τα μαλλιά της προστατεύονται κατά το λούσιμο, έτσι ώστε το σαπούνι να μην αφαιρέσει όλα τη φυσική υγρασία και τα κάνει ξηρά.  

Μάσκα με μέλι

Μία συνήθεια που επιλέγουν αρκετοί διάσημοι. Επιλέξτε αγνό μέλι, το οποίο είναι γεμάτο με αντιμικροβιακές ιδιότητες, οι οποίες βοηθούν τρομερά μία επιδερμίδα με τάση ακμής. Απλώστε το στο πρόσωπό σας, αφήστε το για δέκα λεπτά και ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Αξίζει να σας αναφέρουμε ότι αρκετοί ισχυρίζονται ότι σε πρώτο στάδιο το μέλι κάνει το δέρμα να βγάζει όλες του τις τοξίνες. Για να δείτε αποτελέσματα χρειάζεται να περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σόδα για να γίνουν τα δόντια σας πιο λευκά

Σίγουρα δεν ακούτε για πρώτη φορά ότι αν ανακατέψετε σόδα με οδοντόβουρτσα και βουρτσίσετε τα δόντια σας, θα γίνουν πιο λευκά. Αυτή η συνήθεια γίνεται και στο Hollywood από τους αγαπημένους μας stars. 

Ποτέ να μη λείπει η βαζελίνη από το σπίτι σας

Οι διάσημοι προτείνουν μάλιστα να φοράμε κάλτσες ή γάντια, όταν την τοποθετούμε στα πόδια και στα χέρια αντίστοιχα. Είναι ο καλύτερος τρόπος να ενυδατώσουμε και να κάνουμε πιο απαλά τα άκρα μας. 

Απολέπιση με πορτοκάλι

Το οξύ και η βιταμίνη C είναι ιδανική για απολέπιση. Απλά κοψτε ένα πορτοκάλι στη μέση και χρησιμοποιήστε στο στα γόνατα και στους αγκώνες σας, οι χολυγουντιανές φήμες λένε ότι άμεσα θα δείτε αποτελέσματα. 

Serum + Foundation πάνε μαζί

Αυτό είναι το μυστικό για λαμπερό δέρμα. Απλά ρίξτε μερικές σταγόνες serum στο foundation σας και θα δείτε ότι η επιδερμίδα σας θα είναι πιο λαμπερή από ποτέ. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.