ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Beauté την Κυριακή: Πώς η λευκή ρίζα εξαφανίζεται μέσα σε δύο λεπτά


TSVIGKOU

19 Φεβρουαρίου 2017

pexels-photo-57838.jpeg

Και ενώ είμαστε έτοιμες να βγούμε, να πάμε να πιούμε καφέ, να βγάλουμε και τις αναμενόμενες selfies η φίλη μου, η Μαρία συνειδητοποιεί ότι έχει λευκή ρίζα. Στην προσπάθειά μου να την πείσω ότι δε φαίνεται τόσο και ότι είναι κάπως υπερβολική, θυμάμαι ότι στο συρτάρι στο μπάνιο μου, έχω μία αγαπημένη κατά τα άλλα καφέ μάσκαρα.
Την αφήνω λοιπόν να λέει τα δικά της και πάω πάνω από το κεφάλι της και με το πινελάκι από την αγαπημένη μου καφέ μάσκαρα, αρχίζω και της καλύπτω τη λευκή ρίζα. Μέσα σε δύο λεπτά έμοιαζε σα να είχε βγει μόλις από το κομμωτήριο, με φρεσκοβαμμένο μαλλί.
Συμπέρασμα έχετε μία καφέ μάσκαρα στο συρτάρι σας, όχι μόνο επειδή είναι υπέροχη για τις βλεφαρίδες σας αλλά και επειδή είναι το τέλειο καλυπτικό για τις λευκές ρίζες.
Σαφώς υπάρχουν και πολλά προϊόντα στην αγορά που μπορούν εύκολα να σας καλύψουν τις λευκές ρίζες, αν όμως δεν έχετε ένα ανάλογο στο σπίτι σας, πάρτε στα χέρια σας τη μάσκαρα, κάνει θαύματα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.