ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Beauté την Κυριακή: Ακολουθούμε τη συνταγή της γιαγιάς μας για λαμπερή επιδερμίδα


TSVIGKOU

19 Μαρτίου 2017

5e1417e1ec0f6d519a312ce7eabe0e74.jpg

Θα πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν ακούω όλες τις συμβουλές της, για λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα, γιατί δεν αντικαθιστώ με τίποτα τα αγαπημένα μου προϊόντα ομορφιάς. Ωστόσο κάποιες φορές, τις Κυριακές που χαλαρώνω σπίτι, δοκιμάζω κάποιες από τις συνταγές που βρίσκω, στο σημειωματάριό της.
Μία από αυτές είναι και αυτό το mix που σας παρουσιάζω σήμερα, το οποίο είναι ένα αντιγηραντικό απολεπιστικό. 
Αποτελείται από δύο μόνο υλικά, τα οποία σίγουρα έχετε στην κουζίνα σας, κρυσταλλική ζάχαρη και λεμόνι. Σύμφωνα με τις σημειώσεις της,  ζάχαρη είναι το απολεπιστικό υλικό που διώχνει το νεκρό δέρμα. Από την άλλη ο χυμός λεμονιού, λόγω της περιεκτικότητάς τους σε άλφα υδροξύ οξύ έχει αρκετές αντιγηραντικές δράσεις. 
Αφού ρίξετε δύο κουταλιές σούπας ζάχαρη σε ένα μπολ, στίψτε ένα με δύο λεμόνια για να μπορέσετε να κάνετε απολέπιση στο δέρμα σας.

Beauté την Κυριακή: Scrub κατά της κυτταρίτιδας

Είναι σημαντικό, καθώς μεγαλώνουμε να κάνουμε απολέπιση στο δέρμα μας, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Στη συνέχεια θα πρέπει να ενυδατώνουμε την επιδερμίδα μας και να την απολαμβάνουμε όπως θα είναι λαμπερή και απαλή.
Σαφώς ενυδατική κρέμα πρέπει να φοράμε καθημερινά στο σώμα μας, όπως κάνουμε και με το πρόσωπό μας.

[gallery-716435]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.