ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Beauté την Κυριακή: Σήμερα καθαρίζουμε τα πινέλα μας, με ό,τι έχουμε σπίτι


TSVIGKOU

2 Απριλίου 2017

pexels-photo-324654.jpeg


Σε ένα καθαρό πιάτο αναμείξτε ένα μικρό κομμάτι από το σαπούνι με μία γεμάτη κουταλιά σούπας λάδι. Βρέξτε το πρώτο πινέλο σας με ζεστό νερό και στη συνέχεια τρίψτε το πάνω στο σαπούνι, όπου έχετε στάξει και το λάδι. Μην κάνετε άγριες κινήσεις, γιατί μπορεί να χαλάσετε την τρίχα. Απαλά και πλαγίως, όχι κάθετα το πινέλο γιατί θα ανοίξει. Επαναλάβετε μέχρι να δείτε ότι δε βγαίνει χρώμα και συνεχίστε την ίδια διαδικασία με τα υπόλοιπα πινέλα σας. 

Αφού τα στραγγίσετε για να φύγει το περιττό νερό, πάρτε ένα χαμηλό ποτήρι και αφήστε τα όρθια, με τις τρίχες να έχουν φορά προς τα πάνω. Αφήστε τα όλη την ημέρα, να στεγνώσουν φυσικά.

Απολαύστε τα καθαρά πινέλα σας και δημιουργήστε το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ.

Extra Tip: Συνίσταται να πλένετε τα πινέλα σας, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Αν δεν έχετε αντιβακτηριδιακό σαπούνι, καθαρίστε τα με απλό, αλλά στη συνέχεια θα πρέπει να τα ψεκάσετε με ειδικό αντιβακτιριδιακό προϊόν, το οποίο είνια κατάλληλο για το πρόσωπο!

Διαβάστε εδώ πώς μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας, καθαριστικό για τα πινέλα.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.