ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Beauté την Κυριακή: After Sun Lotion που θα σας ανακουφίσει


TSVIGKOU

16 Ιουλίου 2017

tumblr-npxr1fqwqr1tkdjrao1-1280.jpg

Η συγκεκριμένη φυσική After-Sun lotion είναι πλούσια από συστατικά που θεραπεύουν την επιδερμίδα, θρέφουν το δέρμα και ανακουφίζουν από το έγκαυμα.


Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι αυτά που ακολουθούν:

  • 3 κουταλιές της σούπας Aloe Gel
  • 1 κουταλιά ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές της σούπας Cocoa butter
  • 1 κουταλιά σούπας κακάο βούτυρο
  • 15 σταγόνες αιθέριου ελαίου Λεβάντας

Cocoa butter: Είναι ένα από τα πιο ενυδατικά προϊόντα της φύσης, που περιέχει λιπαρά οξέα, τα οποία βελτιώνουν τη συγκράτηση της υγρασίας του δέρματος και την ελαστικότητα.
Coconut oil: Το έλαιο καρύδας, όπως και το cocoa butter, περιέχει επίσης λιπαρά οξέα τα οποία ενισχύουν τη θεραπεία του εγκαύματος.
Ελαιόλαδο: Το ελαιόλαδο διεισδύει βαθιά μέσα στο δέρμα χωρίς να φράζει πόρους και περιέχει αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών που προκαλούν βλάβες στο δέρμα.
Aloe Gel: Το τζελ της αλόης έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Επιπλέον βοηθάει στη μείωση του πόνου από το έγκαυμα.
Έλαιο Λεβάντας: Το αιθέριο έλαιο λεβάντας είναι ιδανικό για την επούλωση της ερεθισμένης επιδερμίδας ... και μυρίζει τέλεια!

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μετρήσετε τα υλικά και να τα ανακατέψετε όλα μαζί. Θα χρειαστεί να ζεστάνετε το cocoa butter και το coconut oil αρχικά και στη συνέχεια να τα προσθέσετε στο μείγμα.
Τοποθετήστε το προϊόν σε ένα μικρό βαζάκι και φυλάξτε το σε δροσερό μέρος-ακόμα και στο ψυγείο.

Αν δε θέλετε να φτιάξετε τη δική σας after sun lotion, μπορείτε να αγοράσετε μία από τις παρακάτω επιλογές:

[gallery-717000]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.