ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Η χαλάρωση που χρειάζεται η επιδερμίδα μας, κάθε βράδυ Δευτέρας


TSVIGKOU

25 Σεπτεμβρίου 2017

20590242-467860266946096-1985261187041853440-n.jpg

Για να ξεκινήσει όμορφα η εβδομάδα μας, προτείνω να δοκιμάσουμε να κάνουμε μία ενυδατική μάσκα. Βασική προϋπόθεση να δημιουργήσουμε ατμόσφαιρα, για να είμαστε πιο relaxed κι έτσι να χαλαρώσουν και οι μύες του προσώπου. Κάνουμε ένα ζεστό ντους, ανάβουμε ένα αρωματικό κερί και πηγαίνουμε προς την κουζίνα, να δημιουργήσουμε μία DIY μάσκα που θα ανανεώσει την επιδερμίδα μας και θα είναι λαμπερή για όλη την εβδομάδα.

Χρειαζόμαστε μισό αβοκάντο, 1 κουταλιά μέλι, μία χούφτα βρώμης. Λιώνουμε το αβοκάντο και το ανακατεύουμε με τα άλλα δύο συστατικά σε ένα μπολ. 

Καθαρίζουμε το πρόσωπό μας και εφαρμόζουμε τη μάσκα σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ. Την αφήνουμε να δράσει για 5 λεπτά και ξεπλένουμε με χλιαρό νερό. Στη συνέχεια απλώνουμε τον ορό και την ενυδατική μας κρέμα.
 

[gallery-717276]
 

Απαραίτητη προϋπόθεση σε όλα τα παραπάνω, να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε την περιποίηση που προσφέρουμε στην επιδερμίδα μας. 
Όταν είμαστε χαλαρές, είναι χαλαρό και το πρόσωπό μας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα προϊόντα να δρουν καλύτερα.

Δοκιμάστε κάθε Δευτέρα να κάνετε ένα mini spa στο σπίτι σας. Θα δείτε ότι θα αλλάξει εντελώς την ψυχολογία σας και η εβδομάδα θα κυλήσει ακόμα πιο όμορφα.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.